|
NATAŠA35 -> RE: Aprilčki 2010 (14.9.2010 22:32:57)
|
moji deci so popadali v deželo sanj [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]...jaz mam kar pestro zaradi vlage, ker še vedno vse ni oprano,ampak kup se zmanjšuje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...sem si nabavila ceresit za vlago, pomaga kar veliko, samo bom morala vse ven iz omare dat, pa sigurno z fenom posušit omaro [sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif], potem pa vse lepo oprat in nazaj dat...grrr mali je postal pravi dobrovoljček, ki tudi čez dan spi 3x1h [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in jaz se počutim enkratno, saj tako lahko kaj naredim ali pa skuham kosilo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...vse si baše v usta, zobekov še ni na vidiku, ampak kakor se slini in je nemiren, mislim, da bodo kar 4 naenkrat prišli[sm=zmeden.gif], drugače pa se nonstop smeji, gleda mtv in poje zraven[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]... aja, pa še od najstarejšega sina razredničarka me je klicala, ker je predsednica KS, če me lahko da na listo za člane za KS in sem pristala, tako da se počasi prebijam v politiko[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]...čez 4 leta bom lahko kandidirala za županjo [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] gh nam najbolje gre kašica jabolko, banana in piškoti, seveda brez glutena...zelenjava gre bolj težko, ampak po vsaki žlički potem hitreje odpira usta [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]...glede na to, sa smo na flaši, bomo začeli z jogurtki za otroke in skutkami [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...probali smo tudi kupljeno kašico, in šele ko jo je mali zmazal ugotovili, da vsebuje gluten [sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif], ampak reakcij ni bilo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...krompir pa je najbolje zmiksat z paličnim, pride kot puding in ga imajo tako raje... aprilčica super za zobek, nam pa še niso ven prišli[sm=smiley19.gif] levinjica tudi meni zavrača mleko, tako da ga veliko vržem stran, pol se pa čudim, da ga hitro zmanjka[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]...zgleda, da jih Gh dosti zapolni...super, da ti tako dolgo spi, moj se še vedno hrani vsaj 1-2x na noč, upam, da ga kmalu to mine[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] didi[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] madonca sem se začela smejat tvojemu postu...mislim, da so skodelice v dveh velikostih, jaz je ne uporabljam, ampak sem še vedno na tamponih, ampak bi jo rada tudi poskusila...po moje jaz rabil ono z 3x[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] aglaia super za zelenjavo in pire, ki si ga sama naredila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nejanejc ne sekiraj se zarad kolkov, ker bodo sigurno ok... legendauhh tvoje roke...upam, da te kmalu nehajo bolet... tako zdaj grem pa dat prat in potem še v sušilca, potem pa lahko grem spat [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|