Vanček* -> NOVEMBRE (12.7.2005 8:24:37)
|
dobro jutro :metulj:, ker naše :nosecka: MojceH ni,(upam, da se je OK preselila v tem dežju), sem se jaz odločila in nas potegnila malo višje. Kako ste ostale novemberske :nosecka:, jaz sem OK..ta teden delam popoldan in mi ful paše, da dežuje..lepo poležavam po postelji in božam svoj trebušček in svojo :angel: Ivano. Na dopust grem komaj avgusta :morje:, ginekologa imam čez 14 dni..tako da ni nič posebnega, razen da je moja pikica tako razigrana :duda:, da se včasih prav smejim, ko gledam TV in imam trebušček odkrit :sloncek:. Pred dopustom pa še moram dobit injekcijo, ker sem Rh negativna, upam da bo na krvi to pokazalo, ker ko so mi delali AC sem jo že dobila in sedaj bo mali problem, ker potem jo dobiš v 28. tednu jaz pa sem takrat na dopustu. Bodo že tako naredili, da bo prav. Pred dupostom se moram prijaviti še v materinsko šolo, itd.. Pa bo pestro, ko pridem iz dopusta..ja,ja. Tak moje punce :nosecka:, napišite kaj? Pokažite kako svojo slikico in se beremo... Lep pozdrav od :nosecka: Vančo
|
|
|
|