nushka -> RE: Septembrke 2010 - 2.del (3.5.2010 9:37:38)
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes je pri meni točno 21 1/7 in dojenčka že točno 5 tednov čutim. No, pravzaprav je tri prve brce čutil moj, ko je položil roko gor. Sem mislila, da me heca, pa sem potem še jaz poskusila in je res čisti malo brcnil. Zdaj so sicer to že takšni gibi, ki jih čutim, ko sedim brez, da bi si položila roko gor. Je kar zanimivo vse skupaj. Aja, pa danes teden imam pregled vključno z morfologijo. Počutim se pa odlično. Nimam nobenih krčev, zatekanj, zgage, zapeke, itd. - hvalabogu. Sam vsak dan se pojavljajo večji problemi kaj oblečt. Se pa velik gibam oziroma popoldan se mogoče vležem za kakšno urco, pa še to ne vsak dan. Jaz pijem Magnesol iz lekarne, ker me je na začetku tiščalo v sečnici (tam okoli 15 tedna), zdaj spijem pa vsak dan eno, pa je ok. Se je zgleda maternica takrat raztegovala, zdaj se je pa že vse skup navadlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Lepo se imejte. Ponoči je deževalo, sem ful vesela, je vsaj malo cvetnega prahu spralo iz zraka. Pozdravček vsem skupaj.
|
|
|
|