birdy -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.del (21.6.2010 10:49:47)
|
Sjmm, da bi blo tko kt pri vas mene ne skrbi. Mislm, da če bi tamala jokala da bo tud povedala, ni tak tip no da bi neki skrivala. Sej pravm, jst moram v glavi pošlihtat. Poleg tega bo mela tam še bratranca k ga ma ful rada. Pomoje se bojo mel tok fajn[sm=bravo.gif] Sunny, ja, ti si mal bolj sproščena glede tega[sm=smiley1.gif] Sej je prov tko, ne pa jst k se tolk obremenjujem. Kristi pa jst še ne morem dat, za to pa še nisem niti malo psihično pripravljena. Tud naslednje leto še pomoje ne, čeprov me moj dec pegla. No, sicer so se pa moji starši in klemnovi starši neki menil da bi šli septembra vsi skup na morje in vzel obe. K mi je mat to rekla sem pa čist ven padla!!! Sem povedala da ni šans. Mi je blo pa pol jasno zakaj mi je tašča skoz neki govorila da bosta šla s tastom na morje septembra pa da bosta Kristi s sabo vzela... Ker oni so se to mnil kak dva mesca nazaj. Pa mi ni blo jasno zakaj je vsaj 1x tedensko mi govorila da bosta Kristi na morje vzela. Sem tud moji mat rekla, da to se ne meni brez naju. Sem bla tolk jezna. Zdej pa sam čakam da mi tašča spet to omeni, da jo rahlo napizdim. Ma, sem jezna, je tole še frišno, mi je mami v petek šele rekla. Tašča bi pa očitno njihove dogovore kr skrivala[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Pa mot me to ker je plan da gre letos neli na morje z taščo in tastom, in enkrat z mojimi. Zdej bi pa mojedva tko naredla da bi šla še unedva zraven (to so se pogovarjal pijani, sej zdej pa mojim to ne paše, pa bosta rekla sam iz vljudnosti). Čez par let bi nama pa naprej metal da je šla pa Neli enkrat sama z klemnovima, z njima pa ne. Da so šli vsi skup. Hočeš narest tko da je prov pa fer, na konc te pa poje.bejo da bojo ja lohk mal naprej metal!!!!!!!!!!!!!!!!![sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|