tanci29 -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.del (22.6.2010 10:28:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-čist outsajdersko menje, ki je res lahko rečt ker nisem čustveno povezana z vami, pa niti ne poznam vaših otrok.po telem pisanju se meni zdi da je Jan ena zelo občutljiva dušica. Kaj pa če ga je bilo vsega skupaj strah, pa še te scene z Saško ki ste jih imeli in je potem svoje probleme vase potlačil. mogoče pa ni našel pravega trenutka da vama pove, potem je pa šlo vseskupaj mimo njega.Je pa res da družba tudi naredi svoje in zdaj je ravno v letih ko se išče. upam da se vama malo bolj odpre in da bo vedel povedat zakaj je skrival ocene. hja, on je zelo zgovorn in čustven....sam tele ocene je zdej že večkrat zatajil, glede Saške...on sploh ni bil zravn k smo se menili, po ta velkem niti ne ve zakaj se je šlo.....ona je vse pogoje lepo sprejela...on pa naklada o vsem in vseh , za vse love štorije vemo...no, s šolo ga pa takole pokrona...sej pravm...dons bo še en pogovor...zakaj je zamolčal...in, da mu razloživa, da nama lahko pove PRAV VSE... da bomo skupaj veliko lažje rešili, kot če se on sam ubada s problemom....dobro ve, da sm jz zato doma, da imam za vse dovolj časa...imel je več kot dovolj priložnosti, da mi pove...sva zvečer velokokrat sama...ko ostali že spijo, moj pa psa pelje...ampak on se je obnašal kot da ni nič...in je zgleda mislil, da bo kar minilo.......malo strah pred posledicami svojega neučenja pa ga mora biti...ker drugače je vse brez pomena...saj moramo vsi odgovarjat za svoja dejanja se strinjam...je zgleda mislil da bo kar mimo padlo, pa se je malo uštel. fajn poštimejte
|
|
|
|