Čebel@ -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.del (7.5.2010 7:37:14)
|
jutro[sm=kava.gif] katjuša........ja jaz upam da se bo Hana rada vozila na biciklu[sm=smiley1.gif].....sedež mi je pa toook hud,da ga grem danes kupit[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tanci......imaš kakšno fotko od te nape?......pa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za novo kuhinjo onasiss......super da so ti comp uštimal[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...kako je šlo na izpitu? sjmm......upam da ti rata pridet do dohtarce da te pregleda[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] kolumbo.....fsjn šopingerajta[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]......ko boš šla naslednjič v ikeo,mi povej[sm=smiley1.gif] baki.....meni ne prodaš vampov[sm=smiley11.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] urša......pri nas se tudi zdele začenjajo RD......ta vikend 2 prijatelja,naslednji moj mož,pol naslednji nečakinja,...uf bo noro[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif].....spet sem brez idej kaj kupiti možu[sm=zmeden.gif]......pri nas je pa oblačno[sm=smiley13.gif] pogrešam tamiko,jutto,barbarogs,cito,sunny,maksi...uf polno jih pogrešam[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|