Ali verjamete vedežavanju? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


TomTaylor -> Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 12:50:48)

Če je bila res tko zanimiva tema...evo jo...imate jo, tokrat brez Safete. Žal, žal...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




magda_velepič -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 12:57:04)

Kaj te vem tem preko fona ne verjamem oziroma nisem nikoli zvala.Mi je pa pred uh nevem kolko leti en moški nekaj  napovedoval iz kart pa sem se tistemu potem smejala ampak čez par let ugotovila,da mi je vse trofil.Tak,da eni res majo nekaj v sebi in vedno večina pa tak lari fari zaradi denarja nateguje ljudi.Ne rečem,da ne verjamem ampak nebi pa več šla k nobenemu.Naj se zgodi kar se mora in se bo itak se usodi ne moremo izognit.Kaj mi pomaga,če mi pove,da me avto povozi čez eno leto al kaj?Nebom več šla na cesto?Raje nevem nič.

Če pa mi keri napove sedmico pa bom verjela vsem...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




majra -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 13:05:05)

Ne verjamem in nisem nikoli probala, ker me je groza ob pomisli, da bi znala kaj me čaka v življenju. Se raje pustim presenetiti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] oz.si ga sama krojim po želji (kolikor je pač v moji moči)




ljupka -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 13:10:42)

No kokr sem rekla v to kaj preveč ne verjamem,verjamem,da bom spala ,kako si bom poslala,sam si izbiraš svojo pot življenja!

Usoda ima dve poti ,vedeževalka ti predstavi eno pot in če ti ta ni všeč ,greš lahko po drugi poti ,žalostno je ko se eni slepo držijo tistega kaj jim vedeževalec pove,to ni dobro!

Moram pa povedat ,da sem lani naredila en preizkus!Vprašala sem te po televiziji gdaj bom zanosila,je rekla da letos marca,potem sem vprašala še mamo je povedala da julija ,avgusta in moram povedat da je mama zadela,tiste pa ne,čeprav sem ji rekla da je imela srečo!

Nikoli se nisem s tem hvalila,ker me je bilo sram,da je mama vedeževalka,tle povem,ker me nobena ne pozna in ne ve mojega pravega imena,reklame pa ne potrebuje,ker ima dela še preveč!Tri ure sedim pri njej na obisku,pa v treh urah nima ni 5 min časa zame,lepo a ne!




Klemy82 -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 13:14:26)

Verjamem, da so ljudje, ki posedujejo določene talente na tem področju. Verjamem pa tudi, da jih je še več, ki mislijo, da jih imajo ali se delajo, da jih imajo. Ljudje pa pač verjemejo tisto, kar hočejo slišat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Za to rabiš biti samo malo psihologa, ne rabiš imeti proirojene danosti. Taki ljudje so tudi, seveda, ampak so izredno redki in ponavadi za svoje usluge ne zahtevajo plačila. Ker je to poseben dar, s katerim se ne smeš okoriščati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 




ljupka -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 13:26:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Verjamem, da so ljudje, ki posedujejo določene talente na tem področju. Verjamem pa tudi, da jih je še več, ki mislijo, da jih imajo ali se delajo, da jih imajo. Ljudje pa pač verjemejo tisto, kar hočejo slišat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Za to rabiš biti samo malo psihologa, ne rabiš imeti proirojene danosti. Taki ljudje so tudi, seveda, ampak so izredno redki in ponavadi za svoje usluge ne zahtevajo plačila. Ker je to poseben dar, s katerim se ne smeš okoriščati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  


Se strinjam s tabo!Ta drugi se pa lepo bogatijo na ta račun!




ZARA -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 13:43:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Verjamem, da so ljudje, ki posedujejo določene talente na tem področju.
Jst tudi to verjamem. Ne verjamem pa, da kar za vsakim vogalom nekdo vidi v tvojo prihodnost. Sploh oglasi ala' zaposlimo vedeževalko so mi pa milo rečeno smešni.

Naprimer:
Zaposlim vedeževalko za delo na komercialni liniji, dobro in redno plačilo, delo od doma. Prosim da se javite res samo osebe z vsaj nekajletnimi izkušnjami vedeževanja.

In ta:
Pridružite se našemu vedeževalskemu timu! Zaposlimo samoiniciativne in pozitivno naravnane sodelavce za delo v našem vedeževalsko svetovalnem centru.
Vaša naloga bo analiziranje usode in napovedovanje prihodnosti na podlagi različnih vedeževalskih orodij in pristopov, kot so npr. branje kart, numerologija ali astrologija. Vabimo vse, ki vas zanima področje vedeževanja in astrologije.

 
 
 
Ne me ****t! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




alda -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 13:59:23)

lih o tem kar piše Zara sem "pametovala" na uni temi, ki je skrita reklama za Safeto!
Sam dar govora moraš imet, pa telefon..in evo lova do krova [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]




*miska.mcc* -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 14:28:48)

maaaah....brez safete se ne grem....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

hočem vedet kaj so une [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], namenjene meni pomenile!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




eternety -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 14:29:56)

Če je bila res tko zanimiva tema...evo jo...imate jo, tokrat brez Safete. Žal, žal...user posted image


Who is Safeta? Očitno sem nekaj falila.

Kar se tiče vedeževanja: sem bila enkrat v takšni situaciji, da sem poiskala vedeževalko. Včasih, ko si res na tleh, potrebuješ nekoga, da ti reče, da bo vse ok, pa čeprav se zlaže. Mislim, da gre tukaj bolj za psihološki učinek. Ženska mi je nekaj zadela, pol stvari pa se niti ne spomnim več. Jaz verjamem v usodo, nekaterim stvarem se ni možno izognit pa če se še nevem kako trudiš. Podobno kot v filmu Butterfly effect.




TaMaSa -> RE: Ali verjamete vedežavanju? (19.4.2010 22:34:30)

Sem bila kar nekajkrat pri njih in imela razlicne izkusnje.
Ena zenska iz Lj.je bila ziva groza od vedezevalke.take je ven metala,da mi je se zdaj slabo,ker sem vse peljala.Sem bila pa se zelo mlada.
Potem ena,mi je po telefonu povedala dve stvari in obe uganila.
1x sva sla z mozen,tako malo za hec,vsaj jaz,ker naju je peljal kolega k svoji znanki.Ona je uganila vse!Ta je bila res neverjetna in se zdaj mi je zal,da je nisem vec stvari vprasala.Sem bila takrat kar brez besed,tako me je sokiralo.Vedela je ogromno stvari za nazaj ter uganila tudi prihodnost.


Ene imajo res dar,a vec je mazack,ki samo ozemajo cloveka.




Stran: [1]