presenečenje na poroki (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


avgust09 -> presenečenje na poroki (30.4.2010 0:23:48)

živjo

Letos sem priča na poroki...nevesta je moja najboljša prijateljica in bi ji rada na sami ohceti naredila nekašno presenečenje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ker ko sem se jaz poročila mi je moja šefica za presenečenje pripravila vožnjo s kočijo....res nisem nič vedela in ko sva prišla iz cerkve je bila tam kočija, ki naju je peljala do gostišča. Bilo je fuulll lepo in nekaj posebnega.

zato bi rada tudi jaz nekaj posebnega naredila za nevestico, ker je zelo pomembna oseba v mojem življenju.

Imate kakšne predloge oz. izkušnje iz svoje poroke


HVAAALAAA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




baguSka -> RE: presenečenje na poroki (30.4.2010 8:48:55)

jaz sem bla na štirih porokah, kjer so bla pdb presenecenja, ko so zenini in neveste prisli ''ven'' izpred oltarja... [sm=smiley36.gif]

1. spust balonov - vsak svat je dobil svojega in smo jih skupno spustili v zrak
2. spust golobov - zenin in nevesta sta jih spustila vsak svojega al kuko ze.. sm uzadi stala![sm=jezicek.gif]
3. pevci - prica je najela pevko in pevca (s spremljavo na akusticno kitaro), ki sta takoj po obredu na Tartinijevem trgu v Piranu odpela njun (zeninov in nevestin) najljubsi komad
4. ognjemet ob polnoci - ta ni bil ravno takoj po oltarju, ampak malcek kasnej.. [sm=jezicek.gif]




baguSka -> RE: presenečenje na poroki (30.4.2010 8:57:12)

Aja, ves cesa tud ne bo NIKOL pozabila!?

Ce pred vsemi svati na poroki izjavis, da ze od kar pomnis LJUBIS njenega ZENINA!![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]




avgust09 -> RE: presenečenje na poroki (30.4.2010 10:45:02)

baguSka ta je dobra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] tega reeessss ne bi pozabila. Pa še nasmejala bi jo fuuulll, ker mi tega ne bi verjela...me predobro pozna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




nanč -> RE: presenečenje na poroki (30.4.2010 20:05:27)

Midva sva za presenečenje imela limuzino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




koala -> RE: presenečenje na poroki (4.5.2010 11:14:23)

Podarij jima vožnjo z oldtimerjem. V MB je en stric ki ma takega lušnega belega mercedeza.




Ribi Bibi -> RE: presenečenje na poroki (4.5.2010 12:40:25)

Nama je prijatelj prišel pomahat z avionom, ki je vlekel transparent "Živela ženin in nevesta". Smo bli presenečeni VSI, ne le midva [sm=smiley36.gif].




barni -> RE: presenečenje na poroki (13.5.2010 7:40:33)

Moj stric je pred leti dobil, ko je rekel DA od kolegov živega prašiča na vrvici. Sicer ne vem kaj točno se je potem zgodilo s tistim prašičem, samo je bilo pa resnično presenečenje. Je bila pa ena fora to, zakaj je dobil prašiča.

Ali kaj posebej rada počne(ta) ali ima(ta) kak hobi? Lahko potem kaj v zvezi s tem. Odvisno tudi kje se bosta poročila.

Jaz se sicer ne bom, samo bi mi bilo pa top, da bi me zunaj čakal balon, s katerim bi lahko poletela nad krajem, kjer sem se poročila.

Ali pa da bi na ohceti naredili latino večer - pač meni je to kul. S kakšnim latino plesalcem, ki bi naredil vzdušje. Samo to mora biti folk za to. Kolikor sem bila jaz na ohcetih, je bil povsod en bend, ki je neke igrice šopal in preverjene komade igral.
Edino eno sem imela priložnost videti, ko sta imela najetega DJ-ja in so potem morali svatje sodelovati v plesnih zadevah in ne v klasičnih igricah.

Eni kolegici je oče v eno nadstropje poročne torte namestil stiropor (okrašen kot torta). In ko sta hotela zarezati, se nikakor ni dalo. Je bilo kar nekaj smeha na to temo.

Zelo je odvisno od tega, kakšno poroko si je organizirala. Moja prijateljica se je šla poročit v LAS VEGAS in presenečenje je bilo, da jo je poročil "Elvis Presley". Tko da vsak ima svoja pričakovanja in želje. Praviš da se dobro poznata, potem približno veš, kaj bi ji potegnilo in da ne bi nerodno izpadlo ali pa da bi ji bilo neprijetno.




enea -> RE: presenečenje na poroki (26.5.2010 16:34:22)

Na najini poroki je bilo presenečenje fulllllll veliko, zame in za mojega tudi, poročila sva se na Zemonu, in pod Uradom, naju je pričakalo 17 kamionov, in ko je to vse hkratu začelo trobit,... si pa lahko same predstavljate, kako je bilo, vglavnem nepozabno in ja, še domov me je peljal z kamionom, saj je šofer!!!




bubu_bibi -> RE: presenečenje na poroki (26.5.2010 17:17:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

Nama je prijatelj prišel pomahat z avionom, ki je vlekel transparent "Živela ženin in nevesta". Smo bli presenečeni VSI, ne le midva [sm=smiley36.gif] .


Uuu, ta je pa lepa. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]