|      
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novi Citroen Berlingo
7.5.2010 13:35:32   
Ženkica
Evo, v tale avto sem se zapičla http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/citro_n_berlingo_1_6_hdi_80kw-21034@2.aspx

Zdj moram samo še mojega dragega prepričat, da je to resnično TO, kar je primerno za našo družino in naš življenski slog.

Zanimajo me vaše izkušnje s tem avtom, ga morda že kdo ima.

MI sicer kolesarimo na veliko (gredo bicikli tudi notri, ne vedno na streh), pa potujemo (kampiramo), je pomembno, da se da tudi 1 noč notri prespat. Skratka praktičnost tega avta me je totalno prepričala. No ja, pa cena tudi.

Hvala za vaša mnenja.

Ženkica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novi Citroen Berlingo
7.5.2010 13:49:27   
kristinaj
ko sem menjavala avto sem hotela xsaro picasso, berlingota ali kanguja.... in pristali smo na c-maxu...po moško... če bi bilo po moje bi kupila enega o prvih treh in berlingo se mi zdi super...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2010 21:47:45   
mayci
Ko sva midva menjala avto, sva tudi želela takega, ki bo vsestransko uporaben, preprost in prijazen potrebam družine. Gledala sva Berlinga, Partnerja in Kangooja in se potem odločila za slednjega. Zelooo zadovoljna, tako da ti priporočam vzeti Berlinga, ki je tako ali tako zelo podoben.user posted image

Kako je življenje čudovito... :)

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2010 22:11:58   
Otika
Midva sva pa izbirala tudi med berlingotom in kangoojem in podobnimi avti, pa sva nakoncu zaradi izgleda pa cene vzela rajš Mazdo5.

Jaz sem mala roža, roža mamina.
Mamica me boža, rada me ima!

Ko pa v hlačke kakam, vse okrog smrdi.
Jaz sem tvoja roža, vohaj me še ti!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2010 13:34:04   
lenca1
Otika-ali je Mazda5 dovolj velika (predvsem me zanima kabinski prostor, ker sedaj imamo karavana, pa je kabinski del dokaj ''majhen'', prtljažnik dovolj velik).

Moti me predvsem to, da ko otrok zaspi v otr.sedežu in sedež poležem, ne ostane dovolj prostora za nogice (nogice dobesedno stisne sprednji sedež, tako da sedež nikoli ne poležem kolikor je mogoče). Rešitev je sicer, da jaz sprednji sedež pomaknem naprej in se zalepim na vetrobransko steklouser posted image . Ali je pri Mazdi5 enak problem (notranjosti še nisem videla v živo, zato te prosim za odgovor, ker vem, da v njem pravtako voziš malčico). Se mi pa avto super dopade - sploh zadnja drsna vratauser posted image

(odgovor članu Otika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2010 15:11:34   
Otika
Mazda5 je idelana za 3 ali 4 člansko družino ... ima sicer 7 sedežev, a sredinski v 2. vrsti je bol za okras (predvsem na račun drsnih vrat), 3. vrsta so pa bol zasilni sedeži, ker če so dvignjeni ni skoraj nič ptljažnika. Glede prostora med sprednjimi in zadnjimi sedeži je pa tako ... tudi drugi vrsti se da stol zadrsat bol naprej ali bol nazaj in si to pač tako nastaviš, da ti ustreza ... mi smo super zadovoljni z njo ... in ko bomo avto menjali jo bomo samo zamenjali za novejši letnik pa 2.0 mašino bomo vzeli, ker je kar težak avto in 1.8 mašina je na momente malo prešvohcana.

< Sporočilo je popravil Otika -- 17.5.2010 15:13:12 >

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2010 21:26:25   
lenca1
Otika hvala za odg. (nisem vedela, da so sedeži v 2.vrsti nastavljivi naprej/nazaj-suuuper). Mi smo že 4-je (2 otroška stolčka in smo že kr natlačeniuser posted image ). Joj mene, kako so naši starši z nami včasih z Yugotom šli po celi Dalmaciji user posted image .

(odgovor članu Otika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2010 21:42:54   
Otika
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1
Joj mene, kako so naši starši z nami včasih z Yugotom šli po celi Dalmaciji user posted image .

Meni je tut to znanstvena fantastika pa sem bila zraven, ko smo šli 2 odrasla in 2 otroka za 3 tedne s tavelkim induplatijevim šotorom in vso kamping opremo vključno s stoli, mizo, kuhinjskim kotičkom itd. (večina je bila naložena na eni mini mini prikolici) in to veš s katerim avtom ... Fičkotom user posted image ... polcaji so nas ob poti ustavljal samo za to, da so pogledal kak motor je imela tista mini stvarca od avta user posted image

No letos smo šli pa 3je z mazdo5 pa je bil že skor mal problem user posted image ... je moj komentiral, da če bomo še kakega družinskega člana napedenal, da bomo kombi rabili user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 17.5.2010 21:43:54 >

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

• image

Spletna trgovina VILA DARILA je mavrična hiška unikatnih izdelkov slovenskih avtorjev. Obdarite sebe in svoje najbližje z izvirnimi izdelki, izdelanimi s srcem in ljubeznijo. VSTOPI TUKAJ

image

Otroška soba TEMPO Alples Do konca septembra akcija -20% popust! - izredno kvalitetna izdelava - pester izbor elementov - odličen izkoristek prostora Več na www.prevc.si

image

Original Bio pralne krogle, zmanjšajo porabo praška do 100% in delujejo 1000 pranj! Povprečna družina, bo z njimi prala več kot 3 leta. AKCIJA, KOMPLET S SUŠILNIMI!

• Kremna rezina

Odličen popoldanski posladek.

Več