RE: Dojenček ne potrebuje pleničk!!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


katy83 -> RE: Dojenček ne potrebuje pleničk!!! (23.2.2011 16:50:05)

Sunprincess, v trgovskem centru nisem nikoli tako dolgo, da bi otročka na wc nosla, ponavadi da preden grem, dam na wc in vedno kaj uspe, dalje pa pač plenica. Nastavek za wc imamo tudi pri babicah, drugod pa se pač ne ubadam s tem. Zdaj če se v plenico pokaka, se pokaka, sem pa že parkrat ga dala kr tak na školjko brez nastavka, sem se jaz zadaj vsedla, njega pa pred mano. Ampak tega ne prakticiram pogosto, ker ni potrebe, zdaj se mi zdi, da že zna nekak zadržati stvar.

Ja, pa baje obstajajo nastavki za 1x uporabo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Upam, da še ti bo katera odgovorila, ki ima še več izkušenj. Ker mene tudi zanima. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




titanik -> RE: Dojenček ne potrebuje pleničk!!! (9.3.2011 23:11:33)

Pri nas je pa takole.Z možem  sma kar stroga glede tega.Je res kar pridna in lula v wc školjko,kakat tudi v wc školjko.Je pa stara 10 mesecev,Ponoči je brez planički,zvečer jo dam lulati in zjutri takoj ko vstane.Planička je še tudi kakšna vmes ,me je pa malo strah kako bo ko bo začela v vrtec.




ana88 -> RE: Dojenček ne potrebuje pleničk!!! (11.11.2013 22:42:14)

Malo brskam po internetu o konceptu brez plenic in sem naletela tudi na tole temo, ki je sicer že bolj passe, ampak upam, da jo obudimo.

Naša punči je stara 9 mesecev in že kar nekaj časa kaka točno med vsakim hranjenjem. Zato smo se odločili, da jo med hranjenjem posadimo na kahlo. No, zdaj je že 2. dan seveda kakala (in zraven lulala) v kahlo. Nočem nič forsirat ali jo silit. Upam pa da bomo postopno in s časom prešli na vedno manj plenic na dan.

No, če je tukaj še kdo, ki je pripravljen delit izkušnje, kakšne nasvete in podporo, upam da se javite!




nananaja -> RE: Dojenček ne potrebuje pleničk!!! (29.11.2013 19:20:00)

Naša tavelika je znala tam od enega 10.meseca porabit le ene tri plenice na dan. Lulala pri vsakem odvijanju in ko smo ji ponudili možnost kahlice, se je z veseljem trudila počakat. Kakanje pa sploh, je bila sposobna pridet do mene in stokat, če sem ji omenila kahlico, je postala dobre volje in počakala.
Torej izkoristi, če je pripravljena sodelovat.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]