razvojna bežigrad (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki



Sporočilo


tessi -> razvojna bežigrad (25.5.2010 18:53:42)

Pozdravljene,

zanima me, če ima katera izkušnje z dr. keršičevo v razvojni ambulanti za bežigradom? mi smo do sedaj hodili v šiško, sedaj je pa zdravnica prišla nazaj in me zanima kakšna je? je prijazna, lepo razloži ?

hvala za vaša mnenja




jajula -> RE: razvojna bežigrad (26.5.2010 14:36:19)

našo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] smo vozili k dr.keršič, čist ok, nobenih presežkov, ampak tudi nič slabega nimam za povedat. si je vzela vedno dost časa za pogovor, edino naša mala ki jo bolj boječka se je ustrašla, ker je dr. začela takoj s pregledom, bi mela raje, če bi se malo najprej igrali, potem pa resen pregled.




tessi -> RE: razvojna bežigrad (1.6.2010 20:48:08)

evo mi smo imeli. je prijazna, men se zdi da je bilo vse zelo na hitro. posebej vaje so bile pokazane zelo na hitro. mam občutek da si nisem nič zapomnila.

lp




orka -> RE: razvojna bežigrad (11.7.2010 21:21:33)

Mi smo jo imeli,v sredo imamo po vsej verjetnosti še zadnjo kontrolo,saj v njeni odsotnosti nismo šli nikamor.
Sama nimam pripomb,sem zadovoljna in tudi mala je postala prava "baba".Sem si vedno vse zapomnila,razlaga mi ni bila nepopolna,izvajala tako kot so svetovali in voila.
Sem jih pa kar nekaj poslušala,da jim ni všeč a na koncu opazila,da so starši preveč zateženi ( prepametni,ker so po netu preveč literature brali a teorija ni vedno enaka praksi )in se niso ujeli.Zato le poslušaj zdr. in vse bo dobro.




meymey -> RE: razvojna bežigrad (12.7.2010 8:23:01)

dr. Keršič in sesttra v ambulanti sta res zelo prijazni, vzdušje je super. ila sem enkrat in kasneje imela velike težave pri izvajanju hendlinga, ker si nisem zapomnila vseh navodil :(. Definitivno je bilo preveč informacij prehitro in bi potrebovali še kak termin v istem tednu, da ponovimo naučeno.




Stran: [1]