hayabusa -> RE: Februarke 2011 (7.7.2010 9:26:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1 Kar se pa tiče UZ in prvega pregleda, sm ga tud jaz imela šele sedaj, ko sm že v 10.tednu, pa se mi ne zdi nič narobe, da je blo tako pozno,ker se vsaj konkretno že vse vidi. Če ga imaš pa prej, pa se slabše vidi, in potem si spet lahko ves prestrašen, da ni kaj narobe. Je pa težko čakat, vem. S tem se p popolnoma strinjam. V prejčnji nosečnosti sem bila na prvem preledu okrog 5. tedna in se ni videlo še nič razen da sem noseča. Potem ko sem prišla domov pa sem začela razmišljat kaj in kako še posebej ker so me sčasoma manj bolele prsi in ni mi bilo več tako slabo. Tako da sem do naslednjega pregleda bila že čist zmešana in sem komaj čakala kaj bo samo da že enkrat bo. Tokrat sem pregled imela okrog 6. tedna pa se je že videl srček tako da lažje čakam na pregled, ki ga imam v ponedeljek, ne morem verjet, da je že mesec dni okrog;) Kar se knjig tiče, sem jaz v nosečnosti kupila - Nosečnost, odgovori na vsa vaša vprašanja, moram rečt da mi je bila ok, ker je not tudi cel kup drugih stvari, podatkov in nasvetov. Edino kar mi ni bilo všeč je to da ni poteka nosečnosti iz tedna v teden ampak opisuje sklop štirih tednov, sem pa potem na Ringarajinem koledarčku spremljala vsak teden posebej. V knjižnici sem si sposodila tudi knjigo Od spočetja do rojstva, je tud fajn. Všeč pa mi je tudi Otroci so z nebes in V vrtcu bo morda že prepozno. Knjige o vzgoji, iz katerih pa si je treba izluščit nekatere stvari zase. Za nič pa ne bi zamnjala Velike knjige o dojenčku, ki sem jo tu in tam vzela v roke po rojstvu, da vidim kaj bi se naj dogajalo z mojim otrokom.
|
|
|
|