lil_ -> RE: Februarke 2011 (19.7.2010 13:41:18)
|
danes sem bila na pregledu v porodnisnici. jst tistih zdravniskih govoric in latinskih izrazov nc ne razumem, se mi pa zdi, da je blo recen, da nista enojajcna dvojcka. mi je zdravnik reku, da ma vsak svojo membrano, ce ma pa vsak svojo postlco, se pa se ne vid. ok morm priznat da se na dvojcke ne spoznam se nc [sm=smiley36.gif] me je pa mal prestrasu, ker je reku, da je pr dvojckih velikrat tko, da en do 12. tedna "izgine". sam to mi je reku najprej, k je se mislu, da sta enojajcna. po tem, kar je pa vidu na UZ je reku, da ni tok reskirano in da je zaenkrat vse vredu in da smo ze kar veliki [sm=smiley1.gif] oba imata blizu 1,7cm...en mal mn, en mal vec, ceprov, je reku da sta oba enako velika, le da se na UZ ne da tko lepo zmert. noben mi ni nc povedu v kerm tednu sm. sam se sploh ne obremenjujem. ker G mi je rekla da sta majhna in da sta 2 tedna mlajsa, glede na izracune. sam glede na to kok sta zrasla in glede na to, da jima srcka veselo bijeta, mi je cist vseen kater tedn smo. k bosta zadost velika, bosta ze prsla vn[sm=smiley1.gif] med pogovorom mi je zdravnik tut priporocu nuhalno, sam je tut glede na UZ pol reku da ni tok nujna, da pa je vseeno fajn ce grem. no pa sej sem ze tko in tko narocena. a ni ena enkrat omenila, da je nuhalna za dvojcka drazja? ali to drzi? pa sej je sam en pregled, ce sta pa pac v trebuscku dva, nej pa oba pogleda [sm=smiley36.gif] ne tut jst se nism dala vode in krvi...me caka 3.8. in mi bojo takrat nardil vse. takrat bi pac mogla met prvi uradni pregled, ki pa se je izkazov za ne tok prvega [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|