Anonimen -> RE: Februarke 2011 (31.7.2010 15:52:01)
|
Pozdravček iz moje strani in čestitke za NS. Komaj čakam, da jo bom imela tudi jaz in da bom vse bp pa še da spol zvemo. Na pregledu vse ok, nič ni šlo gor kilc, pritisk idealen, železo tudi edino imamo prbleme s prekomerno niskim sladkorjem. Tako, da me je poslala na 50 g test glukoze in napotina za vsak slučaj na pregled v porodnišnico. Plodek se lepo razvija za 11 teden, velik je 3,2cm. Genikologinja je prišla zopet na idejo o shuševalni v času nosečnosti. No jaz mislim, če bom že težo držala je hujšanje, kaj šele, da bi še hujšala. No samo, da je moje detete v meni zdravo, zato se z nekimi shujševalnimi, katere je prišla na idejo G ne bom odločila, če ji je prav ali ne. Sem se že sprijaznila, da jo bom poslušala na vsakem pregledu [sm=smiley36.gif] Prišlo je tudi spremembe PDP: 22. 2. 2011, slikca je tudi že v albumu ;) Drugače smo super, sicer me daje utrujenost in vrtoglavica (kriv sladkorček), slabost pa tudi počasi popušča. Držite pesti za NS, tiste, ki ste jo že imele pa še enkrat čestitke![sm=bravo.gif] Prosila bi, da tista, ki popravlja seznamček, da popravi PDP: 22.2.2011, naslednji pregled pa je 30. 8. 2010
|
|
|
|