RE: otroški voziček BABY-SPA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


mihaeva -> RE: otroški voziček BABY-SPA (7.4.2014 9:54:40)

Pozdravljene mamice.
Veliko berem poste na forumih. Sama imam tri otroke in kar nekaj izkušenj. Za dva otroka sem uporabljala voziček Baby spa, dva različna zaradi razlike v letih in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna. Tudi ko sem imela težavo s počeno zračnico, sem ga dobila nazaj še isti dan...čez dobro uro. Že ko sem imela prvega, je bil prijateljici tako všeč, da je kasneje izbrala enakega. In nato še drugi dve. In vse so ga z veseljem vozile. Ena ga vozi še danes in je enak kot prvi dan...brez ene hibe, ali težave ali pomanjkljivosti.
Ko berem nekatere poste tukaj vmes se mi zdi, kot da jih je veliko zrežiranih in zlaganih, da bi potlačili tiste, ki so vsaj enako dobri, kot tisti z velikimi in znanimi imeni...in obenem velikimi cenami. Ne zdi se mi pošteno, da je tako malo tistih, ki bi pohvalili dobro stvar, ki so jo kupili, ali pa je tako zelo veliko tistih grdih, da izstopajo.
Upam, da se bo našel še kdo, ki bo pohvalil dobro stvar, pa naj bo to voziček, kolo ali stari avto. Jaz bom z velikimi črkami pohvalila moja dva vozička, ker to paše ravno v vsebino te teme na forumu saj sta mi res dobro služila in prav se mi zdi, da ima vsak pravico izraziti svoje mnenje in s tem tudi drugim razširiti obzorja, da je svet že prerasel monopolizem in da Peg prerego ali Stokke nista edina na tržišču vredna vaše pozornosti.





chapita -> RE: otroški voziček BABY-SPA (27.4.2015 14:11:57)

Pozdravljene,

zanima me ali katera uporablja voziček baby spa quattro. Prejšnji komentarji so iz nekaj časa že nazaj. Zanima me kako se voziček odnese in ali ste zadovoljne?

LP




Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]