gajka -> RE: Junijčice 2010, 2.del (8.6.2010 7:20:56)
|
soncnizarek - polna luna je šele 26.6., tako da tale vikend ne bo luna nič pametnega vplivala. Kolikor je meni znano, naj bi se št. porodov povečalo samo okrog polne lune. [sm=zmeden.gif] Aninchy - še strašiš tule? [sm=smiley1.gif] misar - no, ja, če bo kriza, imaš še LJ vmes. [sm=jezicek.gif] Ampak si pa trmasto vztrajna, da se še sama tako daleč pelješ. Jaz se sicer še tudi vozim sama okrog, ampak do Postojne pa najbrž ne bi imela več jajc. [sm=smiley13.gif] Kako to, da se tja voziš? A rodila boš v CE ali tudi v PO? [sm=zmeden.gif] Jaz pa se že prav čudim, da mi celo utegne uspet jutrišnji CTG! [sm=smiley36.gif] Hmmm, no, sicer je vendarle še 24 ur do takrat, ampak glede na vse "grožnje" se očitno še ne dam kar tako. Je že moj včeraj rekel, da se pa vidi, da bo zdej punčka, da je lahko samo kombinacija dveh trmastih bab kriva za to. [sm=jezicek.gif] Si pa ne predstavljam, kako sitno je biti čez rok... Meni bi se skegljalo, da bi mogla vsak drugi dopoldan v P zapravit! [sm=smiley29.gif] Pa vedno nekoga najt, da bi me peljal... Uf! Prvič sem rodila točno 2 tedna prej, menda bi naj bilo tudi drugič nekaj podobnega, čeprav potemtakem že 1 dan zamujam! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|