Torte iz tičino mase - shranjevanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


*daša* -> Torte iz tičino mase - shranjevanje (4.6.2010 10:41:53)

Mene pa zanima kje shranjujete torte po tem, ko so že prevlečene s tičino maso? V hladilniku? Ali kr v enem hladnejšem prostoru al kako? Jst jo nameravam zvečer okrasit, pojedli jo bomo pa naslednji dan in ne vem kam jo naj shranim, da bo počakala - predvsem zato, ker je nafilana s smetano (črni gozdiček). Do zdej sem jo vedno tudi premazala s smetano in spravla v hladilnik. Tokrat jo bom pa prvič prevlekla s tičino maso in so mi v trgovini rekli, da se ta ne sme shranjevat v hladilniku in zdej pojma nimam kam bi dala torto in bi mi kakšen nasvet res prav prišel.

Hvala in lep dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smajl.gif[/image]





kasso -> RE: Torte iz tičino mase - shranjevanje (4.6.2010 11:01:33)

Jaz sem jo imela v hladilniku en dan in je ostala lepa. Obarvala sem jo z barvo v prahu in zaradi tega so se drugi dan malo poznale pikice barve v tičini, a nič hujšega. Važno je, da torto dobro z masleno kremo premažeš, da ne gre vlaga iz torte v tičino.




zvesta -> RE: Torte iz tičino mase - shranjevanje (4.6.2010 13:22:46)

tudi jaz jo dam v hladilnik, pa je drug dan lepa...




Jessy -> RE: Torte iz tičino mase - shranjevanje (4.6.2010 14:48:28)

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

tudi jaz jo dam v hladilnik, pa je drug dan lepa...


Tudi jaz in je bila vedno ok! Če pa imaš kakšen res hladen prostor, pa daj tja, ampak hladilnik bo čisto vredu, le pazi, da boš torto res dobro premazala z masleno kremo, da ne bo stika smetane s tičino, saj ti jo bo stopila.




Stran: [1]