sa5i -> RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 (1.12.2010 19:38:21)
|
hejla! Ah ja te vedeževalke. nič ne škodijo pa kaj dosti ne koristijo . BabyKitty zdaj bo pa res kmalu ja. res si boga, da te tako muči ta konec nosečnosti. vem pa ,da se verjetno kar vsaka počuti že kot kit pa je sama sebi preveč na koncu. Zaljubljena, a ti bi rada že kar šla? saj bo vse ob svojem času. heh navadno pa itak radi zamujajo. in se strinjam, da se je potrebno hitro začeti truditi ja, če imaš neredne M, da potem pač čimprej uspe Egleria, Koliko je sedaj tvoj fantek star?? Lun1ca, ša tako dolgo nisem vedela, da si sploh noseča da ko enkrat berem kar šok. in res ti privoščim, ker se spomnim, da sva še skupaj trepetale za no ti si pač mičkeno dlje pa nič zato, glavno, da bo pa čimprej se pozdravi witch, moja mala je bolana, ima bronhitis in ji delam inhalacije. drgače pa je res že zrasla že čez 5 mesecev je. saj res midve sva na istem faksu a ne, bi lahko šle kdaj na čaj. in ja midva bi imela enega za drugim, vendar te moje neredne menstruacije bodo itak naredile svoje. sicer pa tudi ko sem zanosila že 3 mesece nisem mela. pa tudi sedaj še je nimam, mogoče tudi zaradi dojenja. nič uživajte v snegecu
|
|
|
|