Nega med nosečnostjo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


LadyM -> Nega med nosečnostjo (8.6.2010 10:37:51)

Zdravo,

sem nova na forumu in ne vem a je bila ta tema že odprta. Sem ponovno noseča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in razmišljam o bolj naravni negi med nosečnostjo. Med prvo nosečnostjo nisem kaj preveč komplicirala ne z nego in ne s hrano. Ko se je naša pikica rodila se je začel en kup težav, s prebavo in kožo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Zdej sem se odločila, da bom že med nosečnostjo malo pazila kaj dam vase in nase. Ste kaj seznanjene z naravno kozmetiko za mamice?




ledenka -> RE: Nega med nosečnostjo (8.6.2010 11:39:49)

poglej v trgovinah in spletnih trgovinah z naravno kozmetiko (npr. BB natura, eko-baby itd.), imaš kar veliko izbiro naravne nege za nosečnice.




LadyM -> RE: Nega med nosečnostjo (8.6.2010 13:16:48)

Ja, poznam Eko-baby in še nekaj trgovin z naravnimi zdelki in kozmetiko.
A si ti že katero izmed teh kozmetik tudi preizkusila? Eko-Baby ima kozmetiko PURbabies, ki naj bi bila kar super...a si mogoče že katero izmed teh znamk tudi poizkusila?




ledenka -> RE: Nega med nosečnostjo (9.6.2010 16:24:27)

uporabljam nekatere zadeve od Welede, sicer pa za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kupujem večinoma Babylove stvari (DM). pri naravni kozmetiki me moti večinoma visoka vsebnost eteričnih olj in močan vonj, Babylove sensitive linija je pa skoraj brez vonja (nima parfuma).




somo -> RE: Nega med nosečnostjo (10.6.2010 13:48:23)

Zdravo,

jaz sem tudi bolj na eko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ko sem začela malo o teh stvareh brati, me je kar prizemljilo. Koljiko enih kemikalij na račun tega,da smo čisti in ''lepi''.
Jaz sem poizkusila že veliko...od Welede, Logone, Alverde...
Je pa tega res ogromno na internetu, ti samo vpiši v google naravna kozmetika za mamice ali naravna kozmetika za dojenčke, pa boš dobila cel kup zadetkov!
Je pa ena stvar na katero je potrebno biti pozoren. A želiš naraven izdelek ali organski/ekološki izdelek?




Stran: [1]