Napeto ozračje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


NENAJANI -> Napeto ozračje (18.7.2005 22:00:06)

Naj najprej razložim situacijo v naši družini.
Moja sestra ima dva otroka, punčko staro 4 leta in fantka starega 6 mesecev. Midva pa imava :duda: starega komaj mesec in pol.
No pred kratkim sva se preselila nazaj k mojim staršem, kjer je bilo več prostora za najinega fantka. Žal pa ni vse tako preprosto, kot sem si jaz mislila! Sestra, katera ima svoje stanovanje v LJ vsak vikend pride domov in ostane nekaj dni! To mene drugače ne moti, sedaj sem pa čisto :grrr::grrr::grrr:!!!!
Zakaj??? Zato, ker so vsi povrsti prehlajeni, tamala ima pa še povrhu neko 5.otroško bolezen. Pa je vseeno prišla!!!! Sem povedala staršem, da če bo prišla z bolnimi otroci bomo mi šli k njegovim staršem. Mi je žal, ampak se ne upam tvegati, da bi še Kristjan zbolel!!!
Baje je zdravnik rekel, da ta otroška bolezen sploh ni nalezljiva! HALLLLLLOOOOOO!!!!! Kolikor jaz vem, je vsaka otroška bolezen nalezljiva!!!!!! In ta določena bolezen je celo nevarna za nosečnice. Kako potem ne bi bila nevarna za mesec starega dojenčka!!!!!:zmeden::zmeden::zmeden:
Kaj naj storim, ker sedaj so mi vsi doma zamerili, ker sem odpeljala tamalega!!!! Jaz pa se z njimi ne morem zmeniti, ker mene pač nihče ne posluša, ker je sestra vedno bila bolj pametna!!!!!

Zelo sem jezna na njih in razočarana!!!!!!!!

Morala sem nekomu povedati, upam da je katera prebrala!
L.P:Nena, Jani in Kristjan!:rozica:




total -> Napeto ozračje (18.7.2005 22:26:17)

Prav si ravnala in se ne sekiraj za druge,ampak za svojega najmanšega,ona bi pa lahko vedela,če je otroke bolane,da se ne hodi naokoli.

Lp:rozica:




piščanc -> Napeto ozračje (18.7.2005 23:24:23)

tvoja sestra je pa zelo neodgovorna, najbrž je navajena, da se vse vrti okoli njenih otrok
šlo bo veliko energije, da boste našli skupen jezik

je pa res, da se dojenčki ne nalezejo tako hitro, so zelo odporni, kaj pa če bi npr. ti imela starejšo hčerko, ki bi zbolela in mesec dni starega dojenčka?

pri nas je bila Tjaša bolana, prav tako jaz, mali pa se ni nalezel, upam, da imaš ločeno stanovanje in pač takrat zapreš vrata




Margareta -> Napeto ozračje (18.7.2005 23:35:09)



Veš kaj nimajo ti kaj zamerit. Je pa tvoja sestra res neodgovorna.

Joj kolk sem jezna. K meni v porodnišnico so tudi prišli sorodniki, ki so bili v stiku s fantkom, ki je imel rota virus. Pa so vedeli. Jokala sem od besa.




mamsi -> Napeto ozračje (19.7.2005 7:32:02)

To je popolnoma logično in prav si storila. Kdo drug če ne mamica bo čuvala svojega otroka.:rozica::rozica::rozica:




Mateja* -> Napeto ozračje (19.7.2005 7:50:49)

Nenajani, a smem vprašat iz katerega konca si? Mogoče se mal poznava.

LP




mika -> Napeto ozračje (19.7.2005 8:18:23)

Seveda si pravilno ravnala, pa naj zamerijo ali ne.
Jaz sem mislila , da je moja:duda:(takrat stara 8 tednov)odporna na takšne zadeve, pa je moj :love: staknil neko virozo, tamala, pa je dobila bronhitis in sva pristali v bolnišnici. Ko sedaj vidim koga prehlajenega blizu nje bi ga ' nesla' vstran. Enkrat je soseda prišla k meni nekaj printat, ker ji printer ni delal, :duda: pa je tisti dan bila na cepljenju. Soseda je takooooooo kašljala
in bila prehlajena- jaz ne vem kaj je mislila takrat ko je prišla k nam niiiiič. Pol je moj :love: šel v drugo sobo z njo, jaz sem pa celo hišo zračila in zračila in zračila.




NinKa -> Napeto ozračje (19.7.2005 8:19:39)

Prav si naredila, vsaka odgovorna mama, bi svoje bolane otroke imela doma, ne pa vlačila okoli, pa četudi je to k mami.

Kaj ti svetujem....počakaj, pa boš vedla kako bo...če se bo ponavljalo....bo bolje, če boš razmišljala o selitvi na svoje.

:sloncek::kuza::sloncek:




skuštrana -> Napeto ozračje (19.7.2005 9:59:27)

Čisto prav si naredila, tvoje sestra pa je res full neodgovorna oseba....




ZARA -> Napeto ozračje (19.7.2005 13:14:13)

OJ!!!!
Se mi zdi prav,da si jim povedala...sicer bi jim pa to moralo bit logično...zakaj bi pa dojenčka izpostavljal bolezni,če ni treba?!
Pa ne bit zdej razočarana,Nena...
A zato si spet gor??





urbancek -> Napeto ozračje (19.7.2005 14:19:51)

Pravilno, da si povedla svoje mnenje, tudi mene moti, če kdo pride na obisk z bolnimi otroci. Mi smo VEDNO doma, kadar je kdo od naših bolan, če že ne vsi pa vsaj jaz z bolnim otrokom. S sestro sva tudi dogovorjeni, če je kdo doma bolan, se ne obiskujemo.
Lp




NENAJANI -> Napeto ozračje (19.7.2005 22:59:02)

Sej ne rečem nič,če bi bili samo nahodni. Ampak ta 5. otroška bolezen me je pa čist iz tira spravla!!! HHHAAAALLLOOOO!!! Sej je še poimenovali niso!!! In sva danes klicala v ZD pa je zdravnica rekla, da otroku pri 3 letih ne naredi ničesar, za dojenčke in nosečnice je pa zelo nevarna!!!!!!!!! MISLIM, HALO!!!!!:grrr::((:grrr: In ker žal ne dojim več, moj Kristjan ni glih odporen.:((:((:((
Ja, Zara zato sem spet gor.
Drugače sem pa iz Velenja!
L.P. Nena :rozica:




Grascakinja -> Napeto ozračje (20.7.2005 12:59:45)

Draga Ne,

res nimaš svojih, da bi sodila, zato nikar - boš videla, kako je, ko boš imela svojo pikico!

Nenajani,
bravo, postavi se zase in varuj svojega otroka, ker če ga ti ne boš, ga ne bo noben. Sestri pa lepo povej svoje... zakaj bi ogrožala zdravje svojega otroka za voljo nekih kao dobrih odnosov v družini in da bi se izognila zameri?! Če ima kdo kaj za zamerit, si to ti!




Stran: [1]