RE: "šank" v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


jaša2 -> RE: "šank" v nosečnosti (17.6.2010 13:12:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Prosim te lepo no zelo težko ti je.A delaš po 14 ur mogoče?
Delala sem do poroda ,tudi v kuhinji kjer sem dvigovala velike lonce.



mislim, da to pač ni najbolj primeren in normalen odgovor. pa zakaj ene ženske ne znate normalno odgovorit??????????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne razumem....

v glavnem, moje mnenje je, da nosečnost preživet za šankom oz. skoz na nogah pač ni "zdrava". ti se ziher ne boš počutla v redu (saj že zdaj čutiš posledice, kaj šele v naslednjih mesecih), s tem pa tud za bebo ne bo najbolj ugodno.
nekateri ginekologi bi te takoj dali v bolniško zaradi takega dela. misli na otroka.




7lina7 -> RE: "šank" v nosečnosti (20.6.2010 23:41:48)

jaz sem poskušala delat kolk sem lahko .. mi je bildoma dolgčas.

no, bila sem na začetku do 13t doma ( ivf -icsi postopek)  do takrat sem itak bruhala kot nora..
potem sem šla delat in sem delala do 26t  (zmes sem bila 14dni v bolniški in v bolnici zaradi alergične reakcije na zdravila,ki sem jih morala jemat)   od takrat pa do konca pa v bolniški.  ker me je že trebuh hotel prevagat,ko sem morala kaj odložit na nizke mizice..pa noge so zatekale,križ me je bolel..v glavnem zame več ni šlo! čeprav se v službi še zdaj šefi mulijo,ker sem šla v bolniško.. mi ni niti nazaj za delat it!!

ti povem,ko se 1x navadiš niti ni tak slabo v bolniški - če bi prej vedela bi kr od začetka ostala - kar mi je po ivf-u glede na starost pripadalo!!

prijetno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ti želim!! ( moja je bila vse prej kot to..)




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]