notranje krvavitve (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Morje06 -> notranje krvavitve (21.6.2010 10:31:33)

Živijo!

Sem v 11t [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in imam PDP 13.1.2011. Ko sem imela prvi pregled, 8.6. je zdravnica vidla, da imam notranje krvavitve. Za plod je sicer rekla, da je OK. K sreči nisem nič krvavela izven, je pa rekla, da bomo vidle na naslednjem pregledu, ki bo 6.7. kako bo. Na NS sem grem 28.6. in upam, da mi bo lahko tam mogoče kaj povedala, kako je.
Tiste, ki ste imele podobne izkušnje, lahko opišete kako je bilo. Jaz samo čakam, da mi reče, da je vse OK. Zato se tudi sploh nočem še preveč veseliti, ker ne bi bila rada razočarana. Sicer imam doma še enega fantka in takrat je bilo vse Ok od začetka. Je pa res, da sem zdaj dosti več dvigovala težke stvari v službi in več stresa je. Zdaj sem to vse črtala in res skrbnim, da ničesar težkega ne dvigam, tako kot mi je naročila zdravnica in tudi več počivam.
Sem slišala, da nekatere lahko celo nosečnost krvavijo in je vse OK.
Za vaše izkušnje bom zelo vesela.

LP




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.6.2010 15:10:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




divans1 -> RE: notranje krvavitve (21.6.2010 15:15:49)

Hm, moja zgodba je takšna, da sm fjst začela krvaveti v 10. tednu, bila 4 dni v bolnici, imela hematom, pa je bilo na koncu hvala bogu vse v redu, namreč doma imam čudovitega sončka, ki je star 6 tednov!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pozitivno misli, vse bo dobro, boš videla!!!!! Pa čim manj stresa....




Stran: [1]