|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje dolgočasno spolno življenje
28.6.2010 11:44:48   
Anonimen
Kmalo jih bom imela 41 in sem v postelji dobesedno ZANIČ. Ni mo do spolnih odnosov, ni mi do poljubljanja ni mi do vsega kar se dogaje okol tega.
Ne vem kaj se dogaja z mano. Moj dragi bi pa seksal in seksal. S težavo ga zadovoljim, da je mir pri hiši. Meni je vse minilo. Res pa je, da nikoli mi ni spolnost kaj veliko zanimala.
Rada se okol tega hecam, ko pa pride do dejanja pa sem nemočna,  brez želje,  brez užitkov, ko se že spravim h delu. 
Počasi sem že na sama sebe jezna ker ne znam izkoristit tisti del užitkov, ki so še vedno zastonj.
Rada bi se spravila k sebi, pa ne znam in ne znam.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
28.6.2010 13:38:22   
mojamura
mogoče je pravi čas, da se obrneš na kakega strokovnjaka.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
29.6.2010 15:41:21   
devo
Kaj pa te zanima?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
29.6.2010 23:36:02   
Anonimen
Jst sem stara 28 let pa imam natanko tak problem , kot ti. To se je šele za čudit user posted image

O seksu ti povem tisoč in eno stvar. Vse znanke mislijo kak sem jaz divja in poredna ... v bistvu pa zeh zeh.

Moj bi seksal tut po petkrat na dan, jaz pa ga gledam in si mislim ka si ti nor? Seksualni manjak!
Full mu je do tega meni pa full ne. In pol on meni reče, kako bi bilo meni, če se on ne bi z mano pogovarjal, ker mu pač ne bi bilo do tega. Ampak midva kar pogosto seksava 4 x na teden bi rekla. Njemu je to premalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
30.6.2010 0:02:57   
Anonimen
no, tudi pri meni je tako, pa jih imam komaj 24 user posted image user posted image user posted image

ampak, v moji domišljiji pa sem prava nimfomanka, le v resničnem življenju neznam in ne morem tega izkoristit... user posted image user posted image

saj sexam, na željo moža, ampak to ni to... je bolj za potešitev njegove želje po sexu....

ampak, jaz mam komplekse glede zunanjosti ( svoje )... mogoče je to tudi problem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
30.6.2010 7:15:28   
Anonimen
Isti problem. Že od nekdaj mi spolnost ni nekaj UAU. Ok, bilo je fajn ampak tudi brez tega bi šlo. Razen ko sem si s sedanjim partnerjem ustvarjala družino.

Moj ve kaj mislim o tem in tudi verjetno ve, da dostikrat seksava zaradi njega, kar mu gre seveda na živce. Ni nek seksualni manijak, hvala bogu, samo tudi tolikokrat kolikor bi on, je meni preveč.

Včasih razmišljam, če je morda problem v tem, da me fizično ne privlači več, kaj vem. SAmo tudi z drugimi pred njim ni bilo nič posebnega. Skušam si predstavljati sebe v tej vlogi s kom drugim, ki mi fizično potegne, samo mi tudi ne gre dobro. Seveda je problem tudi moja nizka samopodoba (precej nerodno mi je in to še vedno kljub preko 10letni zvezi). Malo imam problem tudi z doživljanjem orgazma, ki ga včasih ni in ni, pa mi pol še zarad tega postane brez veze.

Da bi sexala 4x na teden?! Uh, to je pa res veliko. SAj nimam energije. Zvečer pogosto kar padem v posteljo, zjutraj pa me otrok zbudi, še preden se utegnem sama. Malo sem mislila, da so hormoni krivi, ker sem res vrsto let jemala KT. Ko sem jih nehala, je bilo malo bolje, še vedno pa ne ok.

Veliko razmišljam o tem, ker mislim, da ni ravno ok za vezo, da je večkrat Ne kot JA, samo preko sebe grem zelo težko. SIcer pa zdaj že sam ve, ko mi je to sam telovadba - ker nisem vzburjena je vse bolj suho, brez filinga...včasih se potem celo lahko predramim in se prepustim, samo kaj ko je to preveč redko...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
30.6.2010 22:17:36   
Anonimen
oj :))
..najprej...berem vas redno, pišem pa tu, pa tam... (skoraj nikoli)!!

najprej odgovor tebi anonimen:
(Seveda je problem tudi moja nizka samopodoba (precej nerodno mi je in to še vedno kljub preko 10letni zvezi). ...
to je vse v glavi! pa kaj ti misliš,da smo vse idelanih mer, rasti, videza..ipd! parner te ima rad, takšno, kakršna si!! in želi si te takšno, kakršna si! drugače se ne bi želel ljubiti s tabo!!! to je prvo, kar imaš za razčistit!! sem daleč od idealnih mer, pa vseeno uživam!!dajte tudi ve!!! in poskušajte razumet že enkrat, da ni pomembno ''pakovanje'', ampak notranjost! partner vas je že zdavnaj sprejel takšne kakršne ste! (po večini ste mamice- normalno,da se spremenijo prsa, boki, rit....) meni že sedaj, pa še nisem mamica! pa kaj!! saj se vendarle vidi že ''na daleč'', kakšne ste - smo''. dajte uživat, dajte se sprostit, ter predvsem PREPUSTIT! (toliko o samopodobi).

(ker nisem vzburjena je vse bolj suho, brez filinga...včasih se potem celo lahko predramim in se prepustim, samo kaj ko je to preveč redko)
 
..ne verjamem, da te parner ne privlači (potelej verjetno ne bi imela otrok z njim--in nasploh ne bi bila že od začetka z njim...razen,če se je v 10-tih letih tako zanemaril). Potem poizkusi z daljšo predigro, kakšnim kozarčkom vina (pa ne, da vzbodbujam alkohol, samo tak, za popestritev), pogovorom... spomni se, zakaj si z njim, zakaj ga imaš rada... ---ne mislim nič slabega, samo PREDLAGAM (se razume). Mogoče ne bi bilo slabo obiskati kakšne sex shop (moj ga je-- ne,da bi kaj extra potrebovala--samo radovednost dela čudeže))) imajo vse polno gelov, lubrikantov...je kar zanimivo kaj poizkusit! hihi

jah nič...saj vem, da je luštno biti pameten, ko pa si dejansko ''na istem'' so stvari bistveno drugačne. Želim ti, (oziroma vsem vam), da se ČIMPREJ  z užitkom user posted image user posted image  in da VAm maksimalno ''pride''! :))user posted image

lep večer še naprej,



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
30.6.2010 22:31:14   
Anonimen
da boste vedeli, sem anonimna 24 letnica user posted image user posted image

mi2 po porodu uporabljava lubrikant, in je vse ok, ampak kompleksi....saj mi mož reče, da naj se ne sekuram, da sem za njega seksi, da ga vzburjam... ampak, kaj, če se mi ne naredi tisti klik v glavi, da je vse ok...

alkohol - uhh, ko si ga pa malce popijem, pa pozabim na vse tegobe in težave ki jih imam sama z sabo.... takrat si upam dosti več... user posted image user posted image user posted image

saj ne, da me mož nebi privlačil, ampak me drugi moški dosti bolj vzburjajo... npr. pred leti ( preden sem spoznala sedanjega partnerja ) sem se dobivala z moškim, takrat je imel 46 let... jaz pa 19... nisva hodila, nisva sexala, sva se pa enkrat poljubila... in to je bilo to.... od tistega poljuba, ko pomislim na tega moškega, če bi bil kje poleg, bi ka takoj naskočila, ampak samo v mislih user posted image user posted image user posted image uhh, mi je kar vroče postalo..... pa je bil samo poljub user posted image

uhh, spet imam poredne misli, ampka kaj mi hasni, če pa so samo misli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
1.7.2010 7:32:45   
barni
Ko takole berem odgovore mi je smešno, kako se vse vrti okoli videza, ko ženska pravi, da ima problem v postelji. Pa ni vedno tako. Marsikaj je lahko vzrok ne samo videz, da se ženska ne more sprostiti.






< Sporočilo je popravil barni -- 1.7.2010 7:38:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
1.7.2010 8:31:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


ampak, jaz mam komplekse glede zunanjosti ( svoje )... mogoče je to tudi problem...



zna bit zelo velik problem,jauser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
1.7.2010 21:06:58   
zannna
hej

jaz imam tudi včasih komplekse glede samopodobe. ampak potem, ko vidim kako me dragi pogleda pa objame....vidim, da me ima rad tako kot sem. torej punce vse je samo v vaši glavi. svetujem pogovor z parnerjem. seks ni samo fizično dejanje. v veliki meri je tudi psihično. ne smete gledat na to samo tako, da daste noge narazen pa, da je mir v hiši. pogovorite se s partnerjem o tem, crkljajta se, pa saj ni nujno, da pride vedno do seksa. važno je, da si pokažeta, da se imata rada. seks pa potem pride spontano.

ni mi bilo do seksa takrat, ko sem jemala KT. ko sem jih pa prenehala. ufffff. takrat se mi je pa čit odrgalo. dragi ni mogel verjet kakšna razlika.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
2.7.2010 13:04:50   
Anonimen
Tudi midva imava te težave. Jaz sem tudi mislila, da so krive KT, pa jih že več kot leto in pol ne jem in je isto kot prej. Zelo redko si zaželim seksa. Ampak pri meni ne gre za pomanjkanje samozavesti in tudi ne mislim, da nisem dovolj privlačna. Mislim, da je problem v tem, da me partner ne privlači več, ker prej nikoli nisem imela težav s pomanjkanjem libida. Zredil se je in zanemaril svojo osebno higieno, pa tudi sicer je zanemaril svoje življenje in mu je vrhunec dneva fuzbal, kavč in pločevinka piva. Včasih ga moram siliti, da se stušira, pa tudi zobe si umije večinoma samo enkrat na dan. Grozno mi je, ko o tem pišem in kar ne morem verjeti, v kakšni situaciji sem se znašla. Pričakujeva otroka, jaz pa skrivaj razmišljam o možnosti, da bi ga zapustila.  Hudo mi je, ker se sicer zelo dobro razumeva, rada ga imam in mislim, da bo dober očka. Ampak spolnost je pomemben del partnerstva in zaradi tega sva že oba zagrenjena. Nočem tako živeti.
O tej najini težavi sva se že pogovarjala in iskreno sem mu povedala, da me moti njegova zanemarjenost. Pravi, da pretiravam. Meni se pa vseeno ne zdi normalno, da moraš odraslemu človeku govoriti, da je čas, da se stušira in umije lase. user posted image

(odgovor članu zannna)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
2.7.2010 14:39:28   
ronja
Ampak spolnost je pomemben del partnerstva in zaradi tega sva že oba zagrenjena. Nočem tako živeti.

Če sta oba zato zagrenjena, si tudi on želi, da bi bilo drugače, ne? Torej bi bil verjetno zato pripravljen naredit kaj tako banalnega kot je tuširanje in mogoče kako skleco sem pa tjauser posted image . Saj ni treba, da je vrhunski športnik ali da zgleda ko Brad Pitt (ali kdokoli je pač zdaj v modiuser posted image ), samo da vidiš v njem strast do nečesa, da ne vegetira. To se mu bo pa verjetno dalo na en nežen način razložit...

Če ti reče, da pretiravaš, pač poveš, da se ti ne moreš prisilit, kaj naj ti bo seksi - kot on ne... Ampak glede na to, da prej ti je bil, zdaj ti pa ni, se je očitno nekaj spremenilo (ali ti ali pa on in če se oba strinjata da on in bi ti tudi sam rad bil spet seksi...). In čeprav je mogoče to pretirano za mariskatero drugo žensko, zate ni in on živi s tabo. To je tako, kot če bi rekel, da je pretiravanje, da si želiš različnih položajev pri seksu, saj je veliko ljudi zadovoljnih z enim ali dvema. Pač nismo vsi enaki. Enim je seksi to, drugim drugo.

Mogoče mu povej,d a se počutiš kot njegova mama, če mu moraš take banalnosti govorit, pa da ti to ni ravno seksi (navsezadnje se ne želimo dajat dol s svojimi sinovi;). Razloži mu, zakaj te to tako moti, da bo videl, da te res tako zelo moti. Ker je brezveze, da oba zato trpita, če bi si lahko prišla nasproti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
3.7.2010 10:33:07   
Anonimen
ja to je resen problm..tudi sama imam pop.isti problem oz.se večji vi vsaj veste kaj bi lahko bil vzrok,jaz pa že leta ugotavljam in nenajdem vzroka...problme sem jaz ampak nevem kaj me zadrzuje..KT nejemljem..

MOj mož me privlači,je nezen in vse ampk ko pride do tega  bi vse nardila sam tega ne.
pop.isto je blilo z bivsim fantom....super lep tip,pubertetna nora ljubezen in ista pesem....

vse sem že premlela,da bi mogla bit vedno predigra,da bi se mogla sprostit.....dokler mi ni koleg.povedala svoje zgodbe:isto je imela,,,z veliko moskimi je  bila od mladih do starih dokler ni bila z enim kateri jo je ponesu z nebo...nič drugačen od druih ampak v postelji je bil nor....samo z njim je doživela orgazem in bila v 7 nebesih.....?pa morem rečt da ni bila v njega zaljub.pa niti on v njo...
eni moski pa to obvladajo?
Mogoče pa me partner nezna osrečit,njemu sem jaz prva ženska,nima izkusenj mogoče je to krivo?

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
3.7.2010 11:46:06   
ronja
eni moski pa to obvladajo?


"you live, you learn" (A. Morissette)
Hočem rečt: se da naučit. Mislim, da je redkokdaj dvema devičnikoma uspelo, da sta oba hkrati končala (večinoma ona sploh ne), navadno sploh nima časauser posted image , pa se vseeno naučimo en drugega spravit ob pametuser posted image . Ni tako, da bi se eni rodili z znanjem seksa, drugi pa ne. Mogoče smo različno nadarjeni, to še sprejmem, ampak nauči se pa po moje lahko vsak, samo en mora več vadit za isti uspeh. Je pa gotovo lažje, če si ti iskrena in mu poveš, kaj točno pri tebi pali. Ženske namreč nismo vse iste - moški so si majčkeno bolj podobni, tako da je nam malo olajšano - še vedno pa tudi njih popolnoma znorijo različne stvari. Se z vsakim kaj naučiš, pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
3.7.2010 12:52:15   
Anonimen
mogoče sm se narobe izrazla ampak sm mislila rečt,da mogoče te bolj zadovolji moski ki je že imel ženske,ker pač iz izkusenj ve kako in kaJ..kot pa moski ki je prvič s tabo in se na tebi uči?...
Morem pa relčt da so pa tudi taki moski ki se sexu maksim.posvetijo in izvajajo trike ki večini žensk to pasee..
eni moski te sam z 1 stavkom,1 pogledom,1 namigom pritegnejo iin pač majo ta seksapil...

jaz sm mojemu že 100x rekla kake probleme imam,kaj bi rada,da naj probava malo "romantikusa"da mogoče se bom bolj sprostila ampak kaki..niti 1x v tolkih letih....mene pa to mori in mori kerbi tko rada uživala v teh trenutkih..
sm pa brala da je na svetu nevem koliko % ljudi ki pač nima tega hormona,ne čuti nič...očitno sem med temi,

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
3.7.2010 13:20:06   
ronja
Ja, gotovo smo na začetku vsi bolj štorasti. In gotovo je veliko for, ki palijo pri večini žensk (jaz vem samo zase, hehe, še nisem probala z žensko). Ampak to se lahko tudi s prvo nauči, po moje - navsezadnje je važno, da obvlada tiste, ki palijo pri tebi... Včasih so fantje, ki so imeli veliko deklet prej celo tečni (povedale kolegice), ker enostvno mislijo, da nekaj, kar je večinoma palilo, bo nujno tudi tebi všeč, pa ti ni ali pa ti gre celo na živce. Tako da ima vse svoje + in -.

jaz sm mojemu že 100x rekla kake probleme imam,kaj bi rada,da naj probava malo "romantikusa"da mogoče se bom bolj sprostila ampak kaki..niti 1x v tolkih letih....mene pa to mori in mori kerbi tko rada uživala v teh trenutkih..


Ja, no, potem pa ni čudno - saj meni tudi ni vedno, kar tako iz nule - pa sicer nimam teh problemov. Ampak nismo ravno na gumb. Včasih rabiš dolgo predigro, da se sprostiš, sploh če imaš kake druge skrbi, včasih si že takoj čisto napaljen in ne rabiš kaj dosti. Ampak če imaš že v začetku malo strahu, ali bo vse ok (kar je logično, če imaš take bolj nezadovoljujoče izkušnje), rabiš seveda dalj časa, dokler se ne utečeta. To bi pa lahko razumel - saj se mu splača - bolj luštno je spat s punco, ki si tega želi...


sm pa brala da je na svetu nevem koliko % ljudi ki pač nima tega hormona,ne čuti nič...očitno sem med temi,

Ma, jaz ne bi tako hitro obupala nad tabo - če ne bi imela v redu hormonskega ravnovesja, tudi menstruacije ne bi imela ali pa bi imela zmedene cikle oz. bi se to kazalo še kje drugje. Hormoni imajo namreč vpliv na svega i svašta, ne samo na spolnost, velja tudi za spolne hormone. Tako da je po moje bolj problem v tem, da on še ni poizuksil zaigrat na prave strune. Kako ga v to prepričat? Hm, povej mu, da se mu to splača - saj vsak fant fantazira o divjem seksu s punco, ki ji je ravno toliko do tega kot njemu. dvomim, da večina sanja o tem, kako bi se ljubili s punco, ki v tem ne uživa... Zakaj se torej ne bi zato potrudil? Ker misli, da ne zmore? Daj mu samozavest, povej mu, ad ti je privlačen, zelo in bi se rada ljubila z njim, da bi pa rada, da je to tako spontano in na začetku dovolj počasno, da se boš lahko ogrela in maksimalno uživala z njim. Da pač ti to rabiš, tako kot te on verjetno rajši vidi nago kot oblečeno...

Če ti je kaj v uteho: moj kolega in njegova žena sta imela nekaj časa take probleme: po rojstvu drugega otroka njej enostavno ni bilo. Je bil že čisto obupan, tudi ona mu je že rekla, da bi ga čist razumela, če bi si drugo našel... Je baje probaval svašta, od romantike, do pretiranega udejstvovanja pri gospodinjstvu, ampak takrat ni bil v njem problem, ampak v situaciji: živela sta pri njenih, so se kregali, ona je delala dve službi in bila enostavno preobpremenjena... Se mogoče v tem najdeš? KO sta se preselila na svoje in je ona eno službo obeselila na klin, je bilo pa spet lepo (zdaj se že dolgo nismo nič videli, ampak nazadnje sta bila srečna skup). vedno je upanje, samo ti pa mora on pomagat! Ne obupajta - ne ti ne on, dokler nista poizkusila vsega, kar se da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
22.7.2010 12:38:00   
Anonimen
Pustimo to, koliko vam je do seksa. Ko imamo partnerja radi, marsikaj naredimo zanj. Tudi vse na njem je lepo (ljubezen je slepa). Ko nam partner ni več tako všeč, kot na začetku, je temu lahko vzrok tudi pomanjkanje ljubezni. Kar na enkrat ni več tak, kot je bil na začetku zveze. Ljubezen do partnerja mineva ali celo mine, če je ne gojimo. Ljubezen do denarja pa je očitno bolj zvesta, kot ljubezen do partnerja. Prostitutka gre v posteljo z vsakim, pa naj bo mlad ali star, lep ali grd, vitek ali debel, obdarjen ali ne, vzdržljiv ali ne. Pa ne recite, da z njimi uživa. Uživa pa, ko dobi denar. Denar pa je vedno enako kvaliteten. Pa gre na dan tudi z do 5 ali celo več moškimi v posteljo, zvečer pa še s svojim partnerjem. Če je v zvezi vse drugo bolj pomembno in je spolna ljubezen na zadnjem mestu ali pa je sploh ni, potem je to verjetno katastrofa, razen, če do seksa ni nobenemu od partnerjev.  Če imate rade svoje partnerje, ne pošiljajte jih k ljubici ali k prostitutkam. 

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
24.7.2010 15:59:52   
Brinetka
Hja, zanimivo je tole branje, ko pišete, kako vam ni do sexa.
Nas je pa najbrž kar cel kup takih, samskih, ki z veseljem bi, samo nimamo s kom....user posted image user posted image user posted image
Tako da vam zavidamo te vaše moške, ki vas priganjajo v posteljo.

Moj predlog za tiste, ki vam ni do sexa:
dogovorite se s partnerjem, da ne boste seksali en mesec. Potem pa boste videle, kaj se bo zgodilo. Zelo si boste želele tudi ve!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
27.7.2010 9:32:37   
Abbott
Všeč mi je tvoj predlog, Brinetka. 

(odgovor članu Brinetka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
29.7.2010 11:31:07   
branka81
tole bi mogla dat mojmu za prebrat hehe,da vidi,da tud nekaterim ženskam ni do sexa ne sam men
pr men je pa tko-sm mamica 5mesečne punčke,dokler sva bila sama sva sexala po parkrat na dan,tud v nosečnosti sm bila pohotna in potrebna hehe...po porodu pa itak prva dva meseca nisva sexala,da se je vse pozdravlo tam spodaj,sem ga pa na njegovo željo drugače zadovoljila.Meni niti na misel ni pršu sex,kr sem bla vsak dan preveč utrujena,pa čeprav je moja miška angelček,sem vsak večer sam padla u posteljo in že spala k medved....
zdej se mi mal vrača moje poželenje po sexu sam še daleč daleč od tega kok sm pred porodom rada sexala .....moški včasih res ne razumejo,da smo utrujene in da bi se raj samo cartale...kaj češ če pa imajo dve glavi in jim spodnja skoz nagaja.....lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Abbott)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
31.7.2010 0:23:50   
Anonimen
Živjo.
Morda bo moj odgovor zvenel malo hecno, ampak morda bo kateri od vas pomagala moja izkušnja.
Po nosečnosti, porodu in nato precej utrudljivemu življenju z malim dojenčkom tudi meni ni bilo do spolnosti. Nisem imela kompleksov, mož je bil nežen, rada sva se imela. Le nobene želje nisem imela sexati. Se je začelo že poznati na najinem odnosu to, da je bil mož tolikokrat zavrnjen. Sem se FUL sekirala, kaj je narobe z mano, prisiliti v uživanje pa se seveda nisem mogla. Enkrat pa sem na TV slučajno ujela eno oddajo, kjer so ženske imele enak problem in so jim svetovali terapijo/kuro jemanja ribjega olja. Pa sem si rekla, da škoditi ne more in sem poskusila. Po kakšnih treh tednih rednega jemanja dveh kapsul na dan sem se počutila bolje. Več energije, manj utrujenosti, predvsem pa več poželenja. Očitno se telo pri veliki izčrpanosti tako nekako zavaruje pred novo nosečnostjo, ki bi ga še bolj izčrpala? Kaj pa vem, človeško telo je res še vedno neraziskan čudež.
Po drugem porodu je mož kar takoj zavil v lekarno po ribje oljeuser posted image

Tako. Morda kateri pomaga, meni je.

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
24.10.2010 20:26:19   
Anonimen
Tudi jaz sem imela obdobja, ko mi ni bilo do spolnosti ... oziroma, težko se je bilo spraviti, ko sva s partnerjem enkrat začela, je bilo ok. zdaj imam pa že nekaj mesecev zraven malce fantazij in moram priznati, da je razlika očitna. libido je narastel, kar naprej bi, še možu se zdi fajn ...

rabiš nekakšno vzpodbudo, premisli, kaj bi se morda vendarle vzburilo. če ne gre, pa najbrž ne bo odveč pogovor s kakim strokovnjakom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
25.10.2010 9:58:59   
ronja
Če bi se to ravnokar pojavilo, bi lahko bila zgodnja mena. Vendar ker praviš, da je od vedno bilo tako, ne vem, če je to temu pripisat.
najprej par vprašanj: ali doživiš orgazem? Si se kdaj samozadovoljevala? Si ga doživela takrat? te mogoče zanimajo drugi načini, drug spol? Si kdaj sanjala kaj podobnega? So se sanje ponavljale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Moje dolgočasno spolno življenje
26.10.2010 22:39:25   
Anonimen
Evo, zdej pa da vidim kako bo zenski um razvozlal tole uganko. S punco imava nekako podoben problem, a sva si v razlagi vsak na svojem bregu. Sam sem mnenja, da je precej kriva njena slaba smopodoba, ceprav nima glede na njeno uspešnost in urejeno življenje za to nobenega razloga. Prosil sem jo, če lahko izpostavim ta problem, ker ga ona verjetno nikoli ne bi.
Vcasih se šalim, da sem že napol ženska, ker delam v pretežno ženskem kolektivu, celo wc v pretežni meri uporabljam sede (mi je pač udobneje), a po drugi strani v šali (čeprav je pa res) rečem tudi, da sexam vsak, a le če bi imel mesec dva dni. Resnično se med nama zaradi tega pojavljajo precejšnje težave, sem pa toliko bolj zmeden, ker ne vem s čim naj še pridobim puncino naklonjenost.
Takole je. Dobesedno poleg redne službe opravljam še privat posel, ki mi vzame tudi precej popoldanskega časa. A to ne pomeni, da sem zdoma do večera. Približno trikrat na teden me dočakajo nekje ob 16. 30 in 17. 00. Redko tudi pozneje. Po potrebi me zamenjajo tudi sodelavci .
Dobro. V prostem času (večinoma vikendi) uživam v gospodinjenju (kuham, spedinam hiso v nulo, od oken do prahu, opravim vse okoli bajte...), vse kar bi se potreboval pa je vsaj dvakrat daljši mesec za sex, da bi se lahko pohvalil ne z dvema ampak vsaj štirimi dnevi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?