HeLenčica -> RE: Ambulanta MB - 2. del (16.1.2012 13:55:50)
|
dr. Gavrič je res ena zelo prijetna gospa. Malo smo se pomenili in dobila sva kar nekaj napotnic za naprej. Se mi je dopadlo, ko je rekla da sem še mlada (stara sem 30.). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dobila sem napotnico za hormonske preiskave: 2-5 dan ciklusa, 10 dan ciklusa za UZ, 20 - 22. dan za progesteron, test za klamidijo in pa za hormone ščitnice. On je dobil datume za 2x spermiogram in androloga, kontrolo pa imava maja (šele!). Zdaj pa imam nekaj vprašanj, punce, ki imate že izkušnje z ambulanto. Rekli so mi, da se naj oglasim ko dobim menstruacijo. Tam bom najbrž dobila navodila kje dam kri in vse to, ne? Zanima me tudi glede UZ. Kje to delajo, tudi tukaj v ambulanti? Test za klamidijo moram naredit na ZZZV Mb na Prvomajski? To pokličeš tja in se naročiš ali kako? Za hormone ščitnice piše laboratorij nuklearne medicine. To tudi sama pokličem in se naročim ali kako? Glede spermiograma - rekli so nama, da lahko zraven prineseva. Dvigniti je treba posodico, v kateri lahko "zadevo" prineseš, je tako? Kje je ta ambulanta? Opravičujem se za svojo nevednost, ampak sva čisto nova pa ne bi rada kaj zašuštrala, ker tako že dolgo čakaš. Hvala za pomoč, punce!
|
|
|
|