vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.4.2012 13:22:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anau vesper lp ja midva sma bila na prvem razgovoru januarja in v februarju sma dobila iz konzilija sedaj pa morema v aprilu zopet v mb tako da verjetno sedaj dobima vse napotke ali kako.[sm=zmeden.gif] aha zdaj če te prav razumem, če ne me popravi [sm=smiley36.gif] torej vidva sta dobila pošto z konzilija, da imata odobren postopek? Zdaj pa sta že dobila pošto, da imata razgovor za postopek? Imata že datum za razgovor? Verjetno sta vidva dobila kar IVF ali ICSI ali ne? Ker jaz sem še imela tri IUI-je pred IVF-jem, ker je pač z nama vse ok in imava diagnozo nepojasnjena neplodnost. Ok, skratka pri meni je potekalo tako. Dobila sem pošto iz konzilija na kateri je pisalo, da sva postavljena na čakalno listo za IVF postopek, to sem dobila konec septembra. Potem sem mogla pa čakat na drugo pošto, na kateri pa je bil datum za razgovor, za pričetek postopka, to pošto sva pa dobila decembra in na razgovor bila povabljena 31.januarja. Na tem razgovoru sem pa potem dobila napotke za naprej in sem dobila list v skupini, katere punkcija vseh deklet iz te skupine je predvidena po 18.4. Zdaj glede na tvoje datume prvega razgovora in potem kr odgovor konzilija in zdaj spet razgovora že v aprilu, se mi zdi, da gre pri tebi kr hitro no. Pri meni se je bolj dolgo vse vleklo, tako, da me zdaj ne vzami za besedo, ker ne vem točno, kaj ti bodo zdaj na tem razgovoru povedali [sm=zmeden.gif] mogoče boš pa res že uvrščena v skupino za IVF. Skratka držim pesti zate, da prideš čimprej na vrsto [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|