julija30 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.1.2011 17:19:42)
|
Pozdravček Danes opravila razgovor, podpisala papirje, ja in dobila zeleni list s številko 3. Je bila kar gneča. Laboratorij še prenavljajo in piše da naj bi bil odprt v začetku marca. Dr. nam je rekel, če bodo kakšne spremembe nas bodo poklicali. 10.3. imam prvi UZ, konec marca pa je načrtovana punkcija. Latka moj zadnji postopek (oz. ostanek postopka, saj prvi doma razgraja100 na uro) so bili zamrznjenčki v mesecu juniji 2010, ki pa žal niso preživeli odmrznitve (2). Drugače pa je to moj tretji postopek. Pa se bomo spet pikali. zojatisa predvidevam da UZ niso problem, glede delanja spermiogramov pa pokliči. Spelcy3 haval za čestitke. Tudi naša pupa obožuje dojenčke. Stvari si si dobro razlagala. Ko sva midva STARTALA so bile čakalne dobe dosti daljše kot sedaj. Glede na to, da bi jaz morala v postopek, ki ga štartam sedaj (femoden), v mesecu oktobru, so zaradi obnove vse skup prestavli torej za 3 do 4 mesece. Tako, da se bo kar malo za načakat. PRedvidevam, v kolikor se motim še bolje. Glede sodelovanja na forumu pa tako. Lahko rečem, svaka čast da obstaja. Tukaj izveš igromno informacij iz prve roke, najdeš ogromno sorodnih duš, in veš da s svojimi težavami nisi sam, drug drugega bodrimo, stiskamo pesti, skupaj lulamo na palčke, vriskamo ob črticah in jokamo ob slabih rezultatih. Vse to nas dela bolj močne. Še ima katera zeleni list št. 3? Danes je bilo kar nekaj paraov. Upam, da se katera javi?
|
|
|
|