birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (1.9.2010 12:42:57)
|
Končno računalnik dela tko kt je treba... Sem hotla napisat še srečno vsem ki mate danes prvi šolski/ vrtčevski dan pa nisem mogla. Zdej je pa itak že mimo[sm=smiley36.gif] jst sem pa dons končno spala[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sem šla mal pred šesto nazaj v mižael in sem komirala do 8.15 ko se je Kristi zbudila. Jeeeee, bravo zame[sm=smiley1.gif] Včer sem pol še vse speglala, moj je pa ene cote obesu. Tko da dons al pa jutr nova runda[sm=smiley36.gif] Pa kovtra od tamalihdveh moram dat preplaknit pa da jima bolj zimsko kolekcijo naštimam. Moj je za dons reku da bi šli mal v hribe pa ne vem kam bi šli. Pomoje kr na Katarino proti Tošču. Pa da še psa s sabo vzamemo, sam ne vem kerga, al naša al pa Rory. Pa men kr bl diši da bi naša vzel ker se morta mal zlaufat. Čebela, joj, že prejšni teden sem slikala Medota pa vedno pozabm dat slikce gor, upam da se bom dons zvečer spomnila. Je pa posrečen, se včeri cartava in je ful vohu okol trebuha... Pa pravm jst, ja, dojenček je tuki not, pol me je pa lizu po trebuhu. Očitno ga voha/čuti. Je pa ful priden kuža,zdej čez poletje je bil sicer skoz zunaj, zdej pa takoj ko spokamo Rori gre vsaj ponoč notri. Zdele ga pa ne morem met not, ker mam psico od mojih dveh na počitnicah... In gospa se glih zdej goni, mislm, še na sprehod ne morem z njo. V ponedeljek mi je en pes cel sprehod sledil, pol ga je pa še rorči srala... Matr sem bla huda[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|