Maksi1 -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (6.9.2010 22:55:37)
|
ČEEERRR! Od zadnjega javljanja (mislim, da v sredo) je blo pr nas "na noro". Pucanje, obiski, peka za roj. dan od moža (btw: na isti dan kot od Ajvy) in potem ponovno pucanje po obiskih. Zdej čakam, da opere še en stroj, potem pa grem pod odejo. Danes sem po 18 dneh dopusta, šla nazaj delat in ne boste verjeli: ponovno se napoveduje teden "na noro". Še dobro, da naša tamala v vrtcu nima problemov. Birdy - sem vesela, da si doma in da je potrjeno za dečkota. Držim pesti, da bo vse ok in boš 2 v 1 še kar neki časa. Antonia - iskrene čestitke! Tudi zate držim vse štiri pesti (čeprav na stopalih je to kar težko, ma zate in Birdy z veseljem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])! Claud - tudi tvojo zgodbo sem prebrala in sem se zamislila. Hitro se lahko tole vsakomur zgodi in res fajn, da si ohranila mirno kri in da je potem bil srečen zaključek. Ekola, naj bo to za zdej vse. Imejte se dobro!
|
|
|
|