birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (7.9.2010 12:31:51)
|
Najprej hvala vsem za čestitke za rojstni dan, pa seveda tud za držanje pesti. Potem [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za vse bolančke in prehlajenčke. Druač sem pa dons vredu. Me še prime ampak enkrat na uro nekje tko da je velik boljše. Probam čimmanj delat, mi nekje srednje uspeva. Sem sam eno omaro mal spraznila, da bo plac za tamale cunjice. Nekak sem šele zdej dojela da bom vse skup naštimala mal prej, ne šele sred novembra. Moram povedat da je mojga včer čist panika prijela[sm=smiley36.gif] Je že študiru kako bo sobo sam pripravil pa kje bi tok majhne cunjce dobil,...[sm=smiley36.gif] Je bila pa tud Kristi mal v varstvu, do desetih pri tastu. Ob pol dvanasjtih je šla pa spat, pol pa itak že Klemen pride. Tašča je mela pa ideje da nej jst Kristi kr dol puščam zjutri, pa da bi jo pol moj pobral k bi dam pršu, pa sem rekla da tok hudo pa ni. No, pa sej vem da ni misnla hudga tko da ji ne zamerim. Sicer pa gledam za mojga za službo. Kar neki je, bo pa mogu sam zvečer spisat pa poslat. Pol pa upamo na najboljše.
|
|
|
|