birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (22.7.2010 12:15:12)
|
Ej, Kolumbo, pa tale "nova" coca-cola pa bobipalčke je že stara finta veš[sm=smiley36.gif]... Ne res, to je vedla že moja babica[sm=smiley36.gif] No, sam takrat je bla kokta[sm=smiley1.gif] Katjuša, se strinjam kar so ostale napisale. Sicer me pa zanima... Zakaj ravno konec avgusta, sej če prideta mal kasnej bo tud ok. Pa si ene 2 dni na teden naredta družinski dan, bodita z mulčkoma, ti povem, pol bo šlo velik hitrej, čeprov bosta misnla da čas stran mečeta. Če mislta sam delat se vama bo obrnil vse skup. Drugač pa vem kako je k daš otroka sam spat pa ga zjutri oblečeš... En mesec je trajal ampak je blo preveč. Jst sem pa dons ful dober kosil spekla[sm=smiley1.gif] Joj, kok mam rada recepte k namečeš pač kar maš v hladilniku pa pride dobr ven. Moj je pa doma ker je bolj švoh tko da je šel zdej z Nelči spat. Pa itak je cel dopoldan preležu. Urša, dons bove pol tud sinhrone[sm=smiley36.gif] Mam tud jst plan likat, sem isto hotla že včer pa me je mal zamedlo[sm=smiley9.gif]
|
|
|
|