birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (17.8.2010 22:15:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy jaz ponavadi kr mam avto na razpolago tko da se bom vama s kolumbo prilagodila. Do kolumbo znam pridt. Sam pridem pa z obema tamalima. Aja pa jutri ne morem ker sem že neki zmenjena. A veš da sem te zanč hotla vprašat kaj ti je boljše da tvoj dela dopoldan al popoldan., Jaz priznam da bi mi kdaj sedlo da bi popoldan delal, ker bi mela več od njega, tko sem pa ponavadi do pol petih sama s tamalima. No sej se bo kmalu spremenilo k bosta šla v vrtec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ja kje pa ste dons vse? Urša, ni blema, itak pridi z obema malima, od mojih bo pa samo Kristi... Ne bi rada da vidta z Kolumbo našo katastrofo kadar sta obe. To bi blo grozn, skoz se pričkata[sm=smiley36.gif] Jst mam raj da dela dopoldne, res velik raj. Dopoldne gre ful hitro okol, ma ne vem, tud če sta obe mi dostikrat tud ven nismo uspele it ker se skoz neki dogaja. Pa ajde, sej popoldne tud ni problem, bolj je problem čas za spanje. Ker hodita spat nekje istočasno je kr težko uskladit vse, kopanje (obe naenkrat) pa umivanje zob, ajde, nahranit niti ni problem, pa oblačenje v pižame, najhuj je pa seveda kadar se spomnita da bi protestirale. Sploh če se obe to odločita[sm=zmeden.gif] Ps ne me narobe razumet, sej mi ni težko bit sama z obema kadarkol, priznam pa da je velik lažje če sva oba z mojim. In popoldne je mal težje vse skup če sem sama.
|
|
|
|