Maksi1 -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (25.8.2010 14:51:01)
|
Živijo, bejbe? Kako ste? Vidim, da še vedno čvekate na turbo. Ma sej to je lepo. Sej brala vas nisem le skoraj 100. številko od III. dela sem opazila. No,...če se še nas spomnete...pred dolgim časom sem bila v vaši družbi, a mi zadnje čase nikakor ne uspe sodelovat v teh razpravah. Sem pa ulovila, da boste nekatere prav kmalu ujčkale nove ptičke in čebelice. Čestitke! Pri nas ni v bistvu nč kej novega, če odšetejmo tiste tamale vsakodnevne napredke. Hočem rečt, res je moj cukr lepo gledat, ko vsak dan pove kakšno novo besedo. Včeraj je svoje besedilo (pa močno podobno originalnemu) pela na barčica po morju plava. Sej veste, da smo se vsi topili od sreče. Je pa res, da bo jutri že kaj drugega novega in bo barčica že pozabljena. Sama pa moram priznat deli življenja: starševstvo, služba, gospodinjstvo, partnerstvo, družabno življenje,...imajo do mene velike zahteve - pa sj ne da so kakšni pretresi, ampak da jih na momente res ne sfolgam. Sploh ne vem, zakaj dan nima enih 35 ur, pol bi blo sigurno boljše. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kakorkoli občudujem vse, ki imate več otrok in vam uspe uskladit, tako službo kot gospodinjstvo. Dobro dosti je javkanja. Grem še mal prebrat, kaj kej počnete.
|
|
|
|