HHH -> RE: Mama, kje si? (26.8.2010 17:29:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: HHH Ne vem sicer koliko so tiste informacije o Afriki zanesljive in točne, ampak kaj pa če sploh ni odšla iz Slo/Yu. Kaj pa če še vedno živi tu nekje z drugim imenom in priimkom. Moja staramama je imela najmanj 3 osebne izkaznice. Bila je dementna, pa je vsako malo "zgubila" osebno in sla na policijo, da naj ji dajo novo... in tako ih je imela najmanj tri... Nikoli nihce ni preverjal ali je osebna preklicana ali ne... tako da.... Dokumenti na CSD-ju niso nobena garancija, da je bila res brez dokumentov. Kerensa trdi da zagotovo (dokazano) ve iz katere vasi blizu BL naj bi bila Dzovana (samo ne sme povedati), a potem navduseno zagrabi, da je z Jesenic.... Kar se slucajnosti tice.... imam sorodnika, kateremu so na UE rekli, da se je izpisal iz drzavljanske knjige. Na koncu se ugotovi, da sto tri osebe moskega spola, rojene na isti dan, na istem mestu, z popolnoma enakim imenom in priimkom ter enakim imenom oceta. Na sreco... so mame imele razlicna imena. Je pa trajalo, da so razcistili kdo je kdo... in kdo se je zares izpisal iz drzavljanske knjige. Ja no, kaj takega sem mislila. Takrat po moje ni bilo težko dobit novih dokumentov, sploh če je bilo to nekomu v interesu - pa ne mislim nje.
|
|
|
|