Jancci -> RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del (9.8.2010 21:00:14)
|
Čer! Jest mam skos eno gužvo.... V petek zvečer sem delala grmado in potem povabla cel kup ljudi in so vsi rekli, da je super. Očitno je bilo res, ker je ni več. Danes sem delala burek z blitvo, pa nisem imela velik blitve, pa sem dala še eno bučko, eno malancano in skuto. Je bil super in ga tut ni več. Ma čist preveč sem tle gor in me zavajate s tem kuhanjem. No, marmelade ziher ne bom šla delat.. to sem zadnjič brala, da ste mele temo. Lohk pa kera pošlje kak kozarček [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Danes sem Me peljala k zobarju. Je ful prijazna pedontologinja najprej z mano govorila, da se je Me navadla na prostor, pa nanjo in potem sploh ni bilo problema zobke pokazat. Ima še vedno tiste črne lie ob dlesni in je rekla, da zna zgint, lahko pa tut ostane na mlečnih do konca. Upam, da ne!!! Če gre slučajno na stalne odstranijo z laserjem. So pa to neke bakterije. [sm=zmeden.gif] V glavnem ni bojazni, da bi zgnili, je samo lepotna napaka. Če je samo to.... [sm=smiley1.gif] Drugač pa Ploha faj nstanovanje, Sonček in Mimi fletni otroci, Najki ql trebušček.... Khurde ti se pa že slikaj enkrat da vidim tisto tvojo pink ponk žogico od trebuščka. [sm=smiley2.gif] Jest imam ju3 P, tko da Ploha bi blo fajn, da te kaj mimo prinese, da te vidim kako zgledaš s popadki tik pred porodom [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Pa ne se sekirat glede velikosti, ker se vedno zmotijo. Moji sestri so skos govoril kok bo velika je imela pa manj ko 3 kile, pa 49 cm. Nimajo pojma!!! Itak me bo pa spet nadrla, da ne pijem dost. Pa kaj čem, če mi ne paše!!?[sm=zmeden.gif] Ostalo pozabla...
|
|
|
|