Jancci -> RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del (27.8.2010 22:14:54)
|
jancci...kje se ti skrivaš, na raport, slikce limat Evo mene. Sem jih ravno v tem času popala. Na blogu so.[sm=bravo.gif] Sem pa bila danes cel dan okupirana z Meto, ker od 8ih zjutraj do 8ih zvečer ni zaspala niti za sekundo. [sm=smiley29.gif] Zgleda je mogla izkoristit zadnji mamičin dan dopusta, da me je imela cel dan samo zase. No ja, tut prav. [sm=smiley1.gif] Sva bili na obisku, mal vozičkale, na bazenu, v šopingu, pospravljala sem nekaj... tak da sem zdaj kar utrujena. Sem en film na popu pogledala, zdaj pa počasi spat. Jutri imamo 3atlon (jest tokrat v spremljevalni ekipi), ampak bo slabo vreme. Škoda. [sm=zmeden.gif] En Q: za misico bi rada kupila eno punčko, ker je čist nora na punčke, pa itak da v našem afriškem svetu nobene nima [sm=smiley9.gif] in kamorkoli pride, kjer imajo kako punčko, jo objema in stiska k sebi in jo lupčka in se potem poslavlja od nje... bi ji jo dala ko bo prišel dojenček. A ni Ploha zadnjič pravila da je neko punčko ki joka in kaka in ne vem kaj še vse nekje kupla !? No na dan z idejami.. [sm=smiley1.gif] Nosečnost: na morju sem imela ene tri dni ful težave, ker so me spodaj kosti in mišice bolele, da sem komaj s stola vstajala in se sklanjala... pa sem potem keglove vaje delala in je bilo hitro boljše. Zgleda, da imam vse raztegnjen!?? Krizica! [sm=zmeden.gif] [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za bolančke in zobke.. nekaj sem preletela da mate neke driske. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|