kenya -> RE: ajnRE: Julijske mamice 2010 (20.8.2010 13:07:55)
|
Dan, Malo javljanja po dolgem času. Trenutno sem v fazi, ko sem čist izmučena, kot ena cunja . Ponoči imamo pestro. Kim se zbuja ob 3 in potem še ob 6.30, ravno ko se starejši dve odpravljata v vrtec. In vse naenkrat bi rade mami. Pa še ponoči obe prikolovratita v najino posteljo in se raztegneta vse vprek, tako da sva zjutraj oba polomljena . Bi rabla en doooolg spanec....pa sej bo... Laski in očke....pri prvi so odpadli okrog 4. meseca, pri drugi pa sploh ne. Tudi oči so drugi ostale iste od vsega začetka, tako da ima še vedno lepe modre, medtem ko ima pa zdaj Kim pri skoraj 4 tednih že zelene. Laski pa upam da se obdržijo, ker so mi všeč ti bakreno rdeči,ampak se mi zdi da nekaj svetlijo. IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli En frend mi je rekel za neke Avstrijske kapljice...in jih pohvalijo...Zdaj nevem...ker je toliko tega.Zdej ene pomagaja enim,pri drugih ni učinka... Te avtrijske so antiflatal ampak se strinjam s tabo. Pri nas smo imeli v preteklosti že vse možne kaplijice:korošle,gorenjske bio gaia, gas bimbi,sab simplex itd....pa pri prejšnjih dveh niso niti ene pomagale. Je res odvisno od dojenčka do dojenčka. Se mi zdi da je bil tale antiflat še najboljši. Po drugi strani ima pa notri eno sestavino, ki potem lahko povzroča zaprtje, tako da je dvorezni meč. Sem jih sedaj hotla dati Kim, pa kar malo oklevam še, ker je en dan zelo hudo, potem pa drug dan bolje, tako da bom še malo počakala. Naja, jaz imam milo in tisto peno za lase kar od Mustele in mi je čisto o.k, z niveo pa sploh ne moreš zgrešit. Notranji šivi so se meni celili nekje 10-14 dni. Občutek pritiskanja na sramno kost bi bil pa laho zaradi raztegnjenih vezi... No, lačni alarm kliče...
|
|
|
|