Poročni prstan (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


ursi -> Poročni prstan (14.7.2010 14:00:14)

Moja prijateljica se letos poroči. Sama ni "mahnjena" na nakit in ji pač skoraj nič ne pomeni ga zato tudi skorajda ne nosi. Zato se je odločila, da bo za poročni prstan imela en prstan, ki ji ga je bodoči mož kupil za en rojstni dan. Meni je njena odločitev čist ok in jo podpiram, je pa kar nekaj žensk, ki so jo zaradi tega čudno gledale.

Zanima me, a je njena odločitev res tako čudna in naj bi bil na poroki res "poročni" prstan? Ker potem sva že dve čudne, ki ne razmišljava tako. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Pia* -> RE: Poročni prstan (14.7.2010 14:03:08)

Ne nista čudni.

1. to je njena želja oz. vajina,če vama je to všeč in si to želita hvala bogu.
2. bo naj vesela en strošek manj ob poroki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Vijoličarka -> RE: Poročni prstan (14.7.2010 15:02:55)

Ljudje pač menijo, da morajo vsi misliti, čutiti, hoteti in delati tako kot oni, drugače je vsekakor nekaj narobe.

Pojma nimam, kako bi se sama odločila, če bi se že poročila. Nakita tudi ne nosim. Najbrž tudi poročnega prstana ne bi. Imam en lep prstan, ki mi veliko pomeni in mi ga je partner kupil v Bentkah in ja, čisto možno se mi zdi, da bi kar tega imela za poroko. Bil bi prstan z neko lepo vsebino.

Skratka, če ona ne čuti potrebe, da bi kupovala čisto nov prstan za poroko, ampak ji bolj pri srcu ta s 'kilometrino', zakaj pa ne? Nikoli še nisem slišala za kaj takega, vendar meni se zdi precej simpatično.

Tiste ženske, ki so jo čudno gledale, bi bilo pa treba opomniti, da niso bile one neveste...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Saj pravijo, da mora biti na poročni dan vse tako, kot si nevesta želi? One so / bodo imele svoje dneve.

Mislim da je dosti bolj tragično, če si nevesta izbere smotanega ženina, kot pa že nošen prstan.




carbene -> RE: Poročni prstan (14.7.2010 16:57:50)

Kateri prstan bo (če bo) pa nosil bodoči mož?




ursi -> RE: Poročni prstan (14.7.2010 18:19:59)

Prstan, ki ji ga je podaril fant za rojstni dan, nima veliko "kilometrine", saj ga je zelo malo nosila (v službi ne more imeti nakita, pa tudi doma ima veliko takega dela, da si prstanov ne da gor). Možu bosta pa kupila eno navadno zlato rinko. Drugače pa tudi on ne namerava nositi prstana.




Stran: [1]