|
Peli -> RE: Aprilčice 2011 (7.1.2011 11:59:44)
|
Sm šla mal za nazaj gledat, je bil ta mal rojen 17.4., prvič sva šla vn 27.4. in sm ga imela samo v enem termo kompletku, sama pa sm bla le v puloverju [sm=zmeden.gif], iz porodnišnice pa je bil oblečen v en plišat kompletek, pa v lupinci je bil pokrit z malo debelejšo odejico. Kakšna bunda???[sm=smiley9.gif] Se mi zdi da je za takele mjčkene dojenčke za v lupinco bolj praktično da ga bolj zadevaš, da če zaspi v njej, ga ni treba budit, ko ga not prneseš ga samo odkriješ. Smo pa prejšni teden bli v eni pizzeriji in za sosednjo mizo je sedel par z mogoče 3 mesečnim dojenčkom, sta pršla jest, otrok zraven mize je spal v lupinici, oblečen v kombinezon in pokrit z odejco, notr pa vsaj 23°C [sm=zmeden.gif]. sesil - že v šotor, sam kaj pa če ne dojiš? Jest si ne znam predstavljat da sredi noči greješ vodo na gorilniku, pomivaš flaško v umivalnici... . Očitno nisem šotorski tip [sm=smiley24.gif]. Mi smo bli lani v hiški brez vode,elektrike... malimadvema je blo super, bi šla takoj tja, jest pa nism zato. Letos bomo najbrž šli kr v Barbarigo, preko firme mamo ugodno stanovanje, je velik ograjen vrt, sicer ni kakšen luksuz, ampak bo! Če pa tam ne dobim pa bomo šli najbrž v Moravce, ampak to pa šele septembra, prej ne pride v poštev... IZVIRNO SPOROČILO: fragola Kar se tiče kombinezončkov sem dala jaz vse trgovine skozi in v hervisu pa v intersportu so meli po 60-70€, ma meni se zdi to malo drago glede nato da je vse samo za eno sezono! Zato pa pravim kakšne razprodaje zdej, če sm jest novembar za dva kombinezončka dala 75€ v Hervisu. Smučarske hlače pa je imel Hofer, če ni že mimo.
|
|
|
|