|
Peli -> RE: Aprilčice 2011 (8.1.2011 22:55:51)
|
Ojla! Komej zdej sm pršla do računalnika, spat pa spet ne morm, k sm se opoldan naspala. Dons me je zjutrej mal zoprnija matrala, k je [sm=love.gif] taboril pred rač., zravn pa načrte delov, kaj vse bi še naredil, in kam vse bi še šli, mi pa na en RD povabljeni..., nazadnje sm ta večjega napokala v avto in sva šla v nabavo. Nazaj sm pršla ko prerojena [sm=smiley36.gif]. Zdej se bo pa počas treba mal v imena poglobit, a se kje na netu najde kej pametnga? ajtak - a potem vi s prikolico greste na morje da vse to s sabo peljete? Mi mamo avto že tako vedno čist zapolnjen, pa kufer na strehi... Drgač pa jest mislm da svtle barve za voziče, lupinice... sploh niso problem, seveda če je vseskupaj pralno. Jest sm pr 1.[sm=duda.gif] imela bež voziček z notranje strani, pa če se je umazal sm ga vrgla v stroj pa v sušilca in drug dan je bil "kot nov". Na tele lupince se pa jest kej dost ne spoznam, se nikol sploh nism tolk poglablala v to, k mava z mojmu take gajbice k še nimajo isofix sistema, sploh pa bova mogla avto menjat, če bova hotla 3 otroke zadej v sedežih vozit. Mam pa eno lupinico Kiddy, ma bo že zdržala še enega [sm=duda.gif].
|
|
|
|