|
enkratna -> RE: Aprilčice 2011 (17.9.2010 18:25:15)
|
Erin, hvala ti. Vsaka izguba nosečnosti, tistega upanja in želje, je tragična zgodba vsaka zase. Njena bolečina je ženski najhujša. Statistika je žal tista, zaradi česar imamo (verjetno kar vse?) nosečke občasne ali daljše bojazni, skrbi, stiske... Sploh pa zadnje desetletje ali kako leto več, ko se dekleta preko forumov več pogovarjamo o tem, in to ni več taka tabu tema in nekaj, česar bi se sramovali (kar se mi zdi, da je bilo včasih zelo prisotno med ljudmi). Če vam delujem pogumno in pozitivno, se vam za to zahvaljujem za to opažanje - stalo me je veliko energije, da sem svoje misli sčistila negativnih misli in apatičnega obnašanja. Bili so dnevi, ko je bila depresija res huda. In še vedno so dnevi (a jih je čedalje manj), ko poteče solzica ob pogledu na odtis Amadejevega stopalca, ki so mi jo naredili v bolnici. Malo prečudovito 2-centimetrsko stopalce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Veste kaj? Tole vreme ni za nikamor! Katera gre z mano v stavko? H-O-Č-E-M-O S-O-N-C-E!!
|
|
|
|