Mjavmjav -> RE: Decembrke 2010 II.del (11.11.2010 19:06:51)
|
joooj, ljudje SPLOH ne obrajtajo več nosečk.. no, bolščijo vsi v trebuh kot bi bil ne vem kaj, ampak da bi ti pa kdo ustavil na cesti, odstopil sedež, te bohnedaj spustil naprej pri zdravniku, ker naj me ne bi predolgo čakale v čakalnicah.. uf, kje pa... sem vedno bolj razočarana nad tem, kakšni smo postali ljudje, vsak gleda samo nase [sm=smiley13.gif] ampak bušija bom vseeno malo pogrešala - iz drugih razlogov [sm=smiley1.gif] ok, tistega do 8. meseca, v 9. mi je malo preveč v napoto [sm=smiley36.gif] lidik in jan juhuuu!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] komaj čakamo poročilo [sm=smiley1.gif] in če sem vas prav razumela ste dobile dve odločbi ane... njah, saj to se mi je itak dozdevalo, tako da bom jutri malo pognjavila (danes pač ni bilo uradnih ur)... je pa res hecen občutek, ko si kao že na porodniški, samo nihče ti tega še ni potrdil.. pa še od Zavoda naj bi se šla odjavit, da ne bo komplikacij - pa brez odločbe ne morem [sm=zmeden.gif] moj trebuh tudi skos otrdeva in spodaj so tudi neki mini krčki... ampak težko določim iz katerega kanala izvirajo [sm=smiley36.gif] jutri imamo pa CTG!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] (ctrl+A in ctrl+C, potem šele klik na Potrdi!!) [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|