rubica -> RE: Decembrke 2010 II.del (29.9.2010 15:25:03)
|
dan čveke zaljubljena res maš lušnega bušija, ni velik, ker moj je ogromen, sploh ker lahko primerjam z nosečnostjo v l. 2008. glede csd-ja bom pa tudi jaz šla čim prej urejat, da se mi bi štela plača in ne bolniška v povprečje. mi imamo otr dod vsak mesec 22eur, 3 dr. člani pa oba zaposlena, no nekaj je jaz pravim bolje kot nič. enkratne nagrade za novega dr. člana pa v lj ne dajejo, dobijo jo samo socialno ogrožene družine. da pa država na voljo pakete za katerega izpolniš vlogo na csd-ju mislim, da v skupni vrednosti okoli 250 eur- popravite me, mi bomo letos vzeli eurote, prvič pa sva vzela lupinico (Maxi cosi cabriofix), isofix podlago, kovterček, pa zaščito za vtičnice. glede oblačil, je pa tako, da smo mi našo punco- je tudi zimska (januarska) oblačili največkrat v bodi na preklop, benkico, žabice in čez nogavičke- notri, za ven pa čez zim. kombinezon pa 1 bomb. kapico in 1 volneno čez, je pa bila v košari, tako, da takrat ko je blo res mraz sem jo pokrila še z dekico tako da je bila res zadekana in v vozičku lepo drnjohala. no da ne bom predolga, še kasneje kaj sedaj pa dokončat kosilo.
|
|
|
|