Mucek z levkozo išče domek (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki >> Živali iščejo nov dom



Sporočilo


Linaaa -> Mucek z levkozo išče domek (2.8.2010 21:30:49)

Dragi forumovci, na cesti je živel črn maček, hranili so ga ljudje in otroci, bil je krasen karakter, posvojil pa ga ni nihče, vse do tistega trenutka, ko je nenadoma oslabel. Pojavili so se ljudje, ki so zahtevali, da se ga odstrani[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Rešile so ga punce, ki so tudi potem plačale vse stroške pri veterinarju in kastracijo.

Mucek ima postavljeno diagnozo, levkoza, to je mačja levkemija in zaradi tega ne more več nazaj na cesto. Zime tako in tako ne bi preživel. Zato iščemo ljubeče skrbnike, kjer bo črn maček živel, kolikor mu je še preostalo. Trenutno se dobro počuti, bolezen pa lahko kadarkoli izbruhne in ko napreduje, ni zdravila. Mačke z levkozo se obnašajo enako kot zdrave mačke, torej maček je maček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mucek išče dom v stanovanju ali v hiši, brez izhoda, najraje sam ali skupaj s mačko, ki ima tudi levkozo ali s psom. Ne sme pa živeti skupaj z zdravo muco, bolezen se prenaša preko telesnih izločkov. Na ljudi in pse pa levkoza ni nalezljiva. Mucek obožuje ljudi.

Kontakt: petvonn@gmail.com

Hvala! 




Sibil_ -> RE: Mucek z levkozo išče domek (2.8.2010 21:38:39)

Moj muc je imel levkozo in moje osebno mnenje je, da dajte tega muca uspavat, ker se mu ne obeta nič kaj dobrega.

Mogoče zveni kruto, ampak sama sem komaj gledala, kako je trpel in počasi umiral.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Linaaa -> RE: Mucek z levkozo išče domek (2.8.2010 21:56:57)

Hvala, to je moja prva izkušnja mačke z levkozo. Zaenkrat se muc zelo dobro drži in je poln življenja, tako da za uspavanje še ni. Ko bo pa prvič slabo, potem ... mirno v nebesa, brez trpljenja. Hvala.




Stran: [1]