tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 - 3.del (27.8.2010 19:06:45)
|
Joj punce, meni je pa zdele tako hudo.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Sta moja starša prišla po Aneja, on jih obožuje, se pogosto sam zmeni, da gre tja prespat. Babi ga tam vedn razvaja z njegovo najljubšo hrano palačinkami (za večerjo, zajtrk, non stop), pozno gre spat tam, vglavnem res se ima fino, danes se je pa zjokal. Že oblečen na stopnicah on v jok, da bi bil rajš z mano. Klinc pa Čuki, ki jih nameravajo it gledat na Vrhniko, niti palačinke, al pa obisk centra Ljubljane in gledanje čolnov, nič ga ni zanimalo, on bi bil rajš doma, z mano. Bolj kot sem ga prepričevala, bolj on žalosten. No na koncu sem rekla, da vredu če noče it, pač ne bodo šli na Čuke ali pa v center LJ, ampak da doma tudi ne more bit, ker naju ne bo doma (nikoli mu ne lažem o tem kam greva, tako da tudi ve, da greva danes v kino). No na koncu je rekel, da bi šel v McDonaldsa. Ampak to je naredil tako s kislim obrazom. Pa v avto se je vsedel ves žalosten, pa me tak milo gledal, tak čez okno. Češ mami zakaj moram it. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Zdaj imam pa slabo vest. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pa še par dni nazaj sva se pogovarjala in je komaj čakal, da gre tja prespat. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Ma cel večer bom zdaj o tem tuhtala, kok je nesrečen, pa da se sprašuje, zakaj ne mormo bit doma, če je pa hotel bit z mano. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Počutim se trenutno kot najbolj grozna mama na svetu. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Eh...sem mogla mal pojamrat. [sm=smiley13.gif] Zdaj grem pa še jaz s kislim obrazom od doma in sploh ne bom uživala, ker me bo to skoz v ozadju kljuvalo. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|