|
rina22 -> RE: Mariborčanke, 13. del (23.9.2010 10:18:58)
|
dan [sm=smiley1.gif] ker moj spet dela v ljutomeru, sva tudi midve šle zraven[sm=smiley1.gif] T je v vrtcu z babico, jaz pa malo na netu strašim [sm=smiley36.gif] lenči, bravo za zobek [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] si mela prav, ko si sumila,da bo zobek[sm=smiley1.gif] katy, super, da so tudi izvidi ok[sm=bravo.gif] sem full vesela, da se je vse dobor izteklo [sm=smiley20.gif] matcar [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] joj, boga [sm=smiley13.gif] res čimprej do G, pa upam, da se čimprej znebiš tega vnetja.. vem kak [sm=hudicek1.gif] to boli [sm=smiley19.gif] bravo za rubin. in gajo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] iiiii, sem tak vesela, in tudi jaz upam, da jo bom kdaj spoznala[sm=smiley1.gif] sem večraj gledala Svet in sem videla,da se nikamor nihče ne zgane, njim pa že prav hiša poka[sm=smiley19.gif] ja, tudi jaz redno spremljam njeno zgodbo, ampak mi je večinoma tako hudo,da niti besed nimam[sm=smiley13.gif] hb, da so končno dobre novičke[sm=bravo.gif] upam, da bo z malo princesko vse ok in se bo lepo razvijala in da bo seveda ZDRAVA [sm=9nebesa.gif] sacherca, tudi jaz sem vesela, da sem te spoznala[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čeprav nismo nič kaj mogle počvekat, ko je moj otrok samo letal okrog[sm=smiley36.gif] upam, da se kdaj bolje spoznamo [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] elevitka, fuuuuuull se mi smiliš [sm=smiley19.gif] joj, meni bi se že verjetno zmešalo [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] glede dojenja ti ne morem kaj svetovat, ker sem jaz dojila samo slabih 5 tednov na žalost[sm=smiley13.gif] imam pa eno idejo, ki bi mogoče znala delovat.. moja T tudi noče jest (se moram fajn pomatrat, da poje kaj) in jo probam zamotit tak, da ji dam v roke žličko ali kako igračko, da se zamoti in ji pol tak dam jesti in je - ker se zamoti in ni nekak osredotočena, da dejansko je. Ne vem, če bo pri vama delovalo, upam pa, da bo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Rada bi še ti kaj svetovala, pa mi kaj pametnega več ne pade na pamet trenutno[sm=smiley13.gif] Res upam, da porihtate vse in boste kmalu vsi res srečni [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|