|
Sacherca -> RE: Mariborčanke, 13. del (29.9.2010 18:58:02)
|
Čer Se dobro,da sva z malim danes bila v bolnici,ce mislijo zaostrit stavko v zdravstvu.Nekako pa dvomim v svoj pregled v petek,da bo realiziran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] V glavnem k sreci ni nic hujsega.Ni prislo do izliva v kolk glede na danasnji pregled pri ortopedu. Tam smo bili ob 9ih,cakali zdravnika do 10.30 in bili takoj na vrsti.Potem pa se 20min,da jim je uspelo napisat izvid...Slo naj bi za rahlo drazenje, do izliva ni prislo.se naprej lezanje in pocivanje ta teden.Naslednji teden bi lahko sel v vrtec ampak glede na to,da so mu odsvetovani daljsi pohodi pa ker vem,da bi tam norel ,ko bi bili zunaj bo kar lepo se doma z mano.Mu se pa pocasi ze trga,ker ne sme hodit. V glavnem to sploh ni tako redko kot mi mislimo. Tako,da mamice,ki imate fantke pa,ce kdaj ne bodo mogli na nogo stopit al pa kar na lepem zaceli sepat cimprej k zdravniku,ker lahko je tole zelo resna stvar.Pa tudi ponovi se lahko. Posebej pa je zancilno,da pride do tega po kaksnem prehladu oz virozi. Potem pa sem se hitro sibala v knjiznico,sem si mislila se kak kup knjigic za malega sposodit, pa vse zaprte,ker stavkajo.... Tale stavka ne vem kam vodi.Moje mnenje pac je,da vseh ne smemo metat v isti kos.Ce pa gledamo samo javno upravo,pa bi jih lahko kar lepo stevilo odpustili, pa bi delo bilo nareto,dosti se jih slepa na racun tistih,ki res delajo. Je pa amrsikje tako kjer so pisarne ....
|
|
|
|