|
smarnca -> RE: Oktobrke 2010 II (19.9.2010 11:36:27)
|
dobr dan, ja lepe in slabe novice se vsak dan pojavljajo. filisa[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] 2ursae in tinaaleks lepo praznujte danes! miss2 res si sploh ne predstavljam kako bi blo met dva, na vse je treba dvojno mislt. lep voziček in seveda cela sobica. mi je tko fino gledat vaše slikice, kaj ste novga nabavle. in ja res je blo fajn čvekat v petek, sej jst bi kar še, sam je blo treba it domov. sem se pa zdej dve noči pošteno naspala, ker je možek končno pršu s službene poti in je on ponoč hodu h mulčku, ko se je oglašal. bogi ma tako po ustih, da verjamem, da ga grozno boli. mah tut to je treba dat skoz, važn, da konč zobje zrastejo. mi smo tut meli namen it mal na piko nogavičko v velenje pa mislim, da zarad takga vremena ne bomo šli, vsaj danes ne. pol drug teden, če še preživim v enem kosu pa verjetno gremo mal v lajf. celjanke jst bom vidla, vam bom sporočila tisti dan, če pridem kaj pol velja za oba dneva al samo sreda al samo petek. v glavnem smo na vezi. jst ga bom tut tko nekak oblekla, kot ste napisale dva zgornja rokava pa flis na vrh pa dekica. spodi pa ene hlače na naramnice pa mogoče zabice al pa dokolenke...tiste par metrov k bomo odzuni se pa že ne bo prehladil...no ja odvisno tut od vremena, predvsem od temperatur. fino preživite to nedeljo, jutri pa spet sonček pa bomo končno spet polne energije!
|
|
|
|