|
missD -> RE: Oktobrke 2010 II (21.9.2010 14:58:21)
|
tole je meni napisala mlada mamica: - trdo otroško milo, - olivno ali mandljevo olje, - hladilno mazilo, - 70% alkohol za razkuževanje, - fiziološka raztopina v čimmanjših dozah, - bepanten, - zloženci, - krtača za lase z mehkimi ščetinami, - vodni termometer kot sem prebrala po netu so mlade mamice najbolj zadovoljne s hladilnim mazilom makra kozmetike, se jih dobi v lekarni,merkatorju, v šparu trenutno znižani na 2,99€ fiziološko sem kupila v leclerku ker so imeli ravno akcijo pa še v manjših dozah olje sem kupila sicer neko otroško od bubchen al kaj je že, po potrebi bom dokupila mandljevo oz olivno bepanten sem vzela roza, je baje fajn za bradavice, tud ga baje ni treba več brisat dol pred dojenjem (tudi v navodilih nič ne piše da bi bilo treba) se pa priporoča tudi lanolin za bradavice jaz sem kupila še vlažilne robčke. pa ne kupuj vsega v lekarni, so dragi da je joj, zadnič sem šla po olje/kremo proti strijam. sem prosila da mi pove katere še majo(do sedaj sem uporabljala od eucerina) in mi je probala prodat kremo za 33€. pa zraven mi je naredila še reklamo za njihove izdelke za otroke (malček)... če je še kaj kar sem spustila naj kakšna dopiše. v osnovi imam to, po potrebi bomo poslali dragega v nakupe ali naročili preko neta :)
|
|
|
|