|
tybysy -> RE: Oktobrke 2010 II (13.9.2010 13:57:44)
|
Jaz sem s pregleda. Urin, pritisk, pri G pa pogovor, srček in otipanje maternice. Malo me skrbi pritisk - so mi ga namerili 139/80. Že doma zadnji teden opažam, da ga imam 125/75, prej je bil pa zgornji tam okoli 115. Tudi pulz imam povečan - pred nosečnostjo sem imela nizkega (okoli 60 / min), zdaj pa kar čez 90 nabija. G pravi, da ni nobenega panike, če nimam drugih težav (otekanje, glavoboli...). Hemoglobin je še na 126. NP že naslednji teden - 20.9. (+ prvi CTG + bris za streptokok). Ena je spraševala - meni je tudi rekel, da bris vzame iz nožnice in anusa. Sem ga vprašala, kdaj bo preveril, kako je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] obrnjen. Pretipal me je in ulovil srček nizko pod popkom, kar pomeni, da je obrnjen na glavo. Res čutim močnejše brce zgoraj okoli reber in želodca, spodaj so pa bolj nežni gibi (verjetno so to rokice). No, jaz upam na najboljše in verjamem svojemu G. No, napotnice za porodnišnico pa spet nisem dobila. Sva se nekaj o bakterijah razgovorila in sva oba pozabila. Itak me pa zdaj na en teden naroča, tako da verjetno ni problem.
|
|
|
|