betty.ford -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (30.10.2010 10:14:25)
|
ivana, hvala. sem na žalost dvigovala na samostojnem bankomatu. šla takoj klicat banko dotičnega bankomata in tam so mi povedali, da bom morala na svojo banko napisat pritožbo in da imam 99% možnosti, da mi vrnejo denar. ker je bil petek in popoldne, moja banka pa v zapirajočem se stanju, sem se odločila, da napišem pritožbo na elektronski banki, da imajo čimprej zaveden dogodek hkrati pa sem klicala na klicno številko lastne banke, kjer mi je svetovala, da se po praznikih oglasim v sebi najbližji poslovalnici. no, to bom storila. še dobro, da znesek ni velik in da mi ni nujen. tisto o Jezusu pa... ljudje s(m)o že toliko zaf***, da moramo v nekaj verjeti. pa še moja zgodba: zaspala z mulčkoma, vso noč joškala, zjutraj še na wcju nisem imela miru, živčna odšla na delo. tu, HB, imam malo miru zaradi prihajajočih se praznikov. kupila luštne svečke, upam, da mi jih bo uspelo tudi prižgati. da malo ogrejem dušo. bolančk(e)i, držte se![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]
|
|
|
|